Tereza Bohuslavová: Byl to nádherný pocit, který bych přála každé dívce - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Tereza Bohuslavová: Byl to nádherný pocit, který bych přála každé dívce

Zdroj: Metropol

Praha | 1. vicemiss v soutěži krásy Miss Czech Press pro rok 2017 se před týdnem stala v Klubu Lávka v Praze Tereza Bohuslavová. Čtvrtý ročník soutěže krásy na galavečeru prestižního projektu sledoval zaplněný sál, který ocenil pestrý a nabitý program finále.

 

Na co jste myslela a jaké jste měla pocity, když padlo při vyhlašování vítězek Miss Czech Press 2017 vaše jméno?

Tajně jsem doufala, že moje jméno padne, i když jsem měla svoje favoritky a na umístění jsem si popravdě moc nevěřila. Když vyhlásili II. vicemiss, přestala jsem doufat. Myslela jsem si, že tam bude nějaká blondýnka. Když vyhlásili moje jméno jako I. vicemiss, vůbec jsem tomu nevěřila, protože jsem se smířila s tím, že se neumístím. O to větší překvapení to pro mě bylo. Byl to nádherný pocit, který bych přála každé dívce.

 

Jaké úspěchy jste měla v modelingu před touto soutěží a jak očekáváte, že se vám změní život nyní?

Modelingu se věnuji již 5 let, a tak nějaké zkušenosti už mám. Byla jsem jako modelka v Miláně a v Paříži, kde jsem fotila a chodila přehlídky pro světové značky. Velký úspěch pro mě byl, že jsem byla vybraná jako modelka na Czech Fashion Week 2017. Co se týče soutěží krásy, vyhrála jsem Miss Léta a umístila jsem se 3. na soutěži Top Model of the Year. Letos jsem se zúčastnila své první světové soutěže v Turecku Miss Kemer International. Po Miss Czech Press si myslím, že se budu setkávat s novými zajímavými lidmi. Očekávám nové nabídky práce v oblasti modelingu, kterých není nikdy dost.

 

Jak jste se na finále připravovala?

Musím říct, že na finále Miss Czech Press jsem se připravovala lépe než na světovou soutěž. Poctivě jsem držela dietu, cvičila jsem každý den a dokonce jsem byla na detoxikační kůře.

 

Jaká panovala mezi dívkami, vybranými v castingu, nálada?

Opravdu velmi mile jsem byla překvapená z toho, jak skvělý kolektiv holek se letos sešel. Většinu dívek jsem znala ze soutěží krásy, tak tím to bylo lepší. Se zbytkem holek jsem se seznámila a všichni jsme spolu skvěle vycházeli.

 

Jak prožívá váš úspěch rodina?

 

Moje rodina je snad ještě šťastnější z mého úspěchu než já. Moc mi to přáli. Vážím si toho, že mě v tom, co dělám, maximálně podporují.

Zdroj: Metropol

Tématické zařazení:

 » Kultura