Vladimír Šmicer se v Edenu rozloučí s kariérou - Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Vladimír Šmicer se v Edenu rozloučí s kariérou

Ikona

11. května 2010, 08.54 | PRAHA | Současný manažer české fotbalové reprezentace Vladimír Šmicer se v úterý 11. května v pražské Synot Tip Aréně definitivně rozloučí s fotbalovou kariérou. Při derby internacionálů mezi Slavií a Spartou Praha, které vypukne od 18.30 hodin, se představí také celá řada slavných a zajímavých jmen. Utkání dvou tradičních rivalů, tedy Slavie a Sparty, bude mít velký náboj a rozhodně prý kvli Šmicrově rozlučce nepůjde o exhibiční duel.

 

Manažer akce Pavel Kuka se setkal s velkým zájmem ze strany zúčastněných a nakonec se mu omluvili jen Šmicerovi bývalí spoluhráči z Liverpoolu Steve McManaman a Robbie Fowler.

"Sešívaný" dres Slavie při Šmicrově rozlučce obléknou její někdejší hráči Sladjan Ašanin, Radek Černý, Luboš Kubík, Ivo Ulich, Luboš Kozel, Jan Suchopárek, Karel Rada, Radek Bejbl, Patrik Berger, Martin Vaniak a také samotný Šmicer. V dresu Sparty by se měli představit Ivan Hašek, Pavel Nedvěd, Petr Kouba, Václav Němeček, Jan Stejskal, Karel Poborský, Jiří Novotný, Petr Vrabec, Jiří Němec, Vratislav Lokvenc, Horst Siegl či Michal Horňák.

Tématické zařazení:

 » Sport