422 km pro Klokánek - Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

422 km pro Klokánek

422 km pro klokánek

7. listopadu 2023, 11.11 | Ústí nad Labem – Je jen jedno místo v Ústí nad Labem, kde v neděli odpoledne spojilo 70 rekreačních i profesionálních sportovců své síly a vytrvalost pro dobrou věc : ,,Papa Joe’s gym".

 

 

10 týmů, 10 veslařských trenažerů a 42 195 m vzdálenosti ke zdolání na každém. Takt celé akce určovala posádka veslařů z Českého veslařského klubu Ústí nad Labem a posádka tvořená ústeckými vrcholovými závodníky v ,,CrossFit". Díky tomu bylo tempo naprosto všech skutečně zběsilé, až závodně soupeřivé, místo labské vody se plulo na vlnách endorfinů a všeobecně hřejivého pocitu, který na všechny čekal v cíli. Bez medailí, pohárů, bez cen pro vítěze, za to s 18 230 Kč pro Klokánek Ústí nad Labem, kterými sportovci přispěli na startovném. Určitě na to nechtěl nikdo z nich těsně po skončení dobročinné akce Marathon Row ani pomyslet, ale za rok budou jejich výkony potřeba znovu. Anebo se přidáte i vy?

,,Papa Joe’s gym" je oficiální CrossFit tréninkové centrum a jediné svého druhu v této lokalitě, které kromě zmíněného programu nabízí i odborně vedené funkční tréninky anebo cvičení pro maminky s dětmi. Je to místo, kde se snoubí vysoká profesionalita trenérů s citlivým komunitním prostředím a přístupem a kde se vám zaručeně změní nejenom sportovní, ale i osobní život.

Foto: Josef Janeček

 

Zdroj: Monika Mikolášková

Tématické zařazení:

 » Aktuality  

 » Sport  

 » Zdraví  

 » Charita  

 » Kraje  » Ústecký