Monopost Formule 1 je k vidění na D1 u Devíti křížů - Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Monopost Formule 1 je k vidění na D1 u Devíti křížů

Monopost Formule 1 je k vidění na D1 u Devíti křížů

16. října 2023, 18.24 | Jihomoravský kraj - Monopost Formule 1 týmu Scuderia AlphaTauri, který ORLEN Benzina přivezla do České republiky, je po zastávce v Praze a v Osici u Hradce Králové vystaven na čerpací stanici ORLEN Benzina Devět křížů na dálnice D1 ve směru z Prahy na Brno. Zde je k vidění od 17. do 24. října. Celá akce, do níž se zapojil také závodní tým Janík Motorsport, je součástí kampaně Následujte kvalitu, v jejíž vizuálu přitahuje pozornost právě monopost Formule 1 v barvách týmu Scuderia AlphaTauri.

 

„ORLEN Benzina zve i v letošním roce všechny české fanoušky rychlých kol na mezinárodní turné s monopostem Formule 1, které oslaví úspěšné působení skupiny ORLEN v královské disciplíně motoristického sportu,“ říká Anna Ziobroń, ředitelka sponzoringu a sportovního marketingu skupiny ORLEN Unipetrol, do které patří i síť čerpacích stanic ORLEN Benzina, a dodává: Monopost Formule 1 je pro všechny fanoušky motorsportu nezapomenutelným zážitkem. Zveme všechny jeho fanoušky na naši čerpací stanici Devět kříží, kde je monopost vystaven.  Monopost Formule 1 týmu Scuderia AlphaTauri bude k vidění na čerpací stanici Devět křížů od úterý 17. října do úterý 24. října. Dne 17. října budou na místě zástupci týmu Janík Motorsport, jenž je podporován společností ORLEN Unipetrol, kteří předvedou rychlou výměnu kol u závodního pit-stopu. Pro nadšené zájemce bude k dispozici jedinečná příležitost vyzkoušet si výměnu kol u pit-stopu na vlastní kůži.

Celé turné s monopostem Formule 1 týmu Scuderia AlphaTauri v síti čerpacích stanic ORLEN Benzina, kterou provozuje rafinérská a petrochemická skupina ORLEN Unipetrol a která je lídrem maloobchodního prodeje paliv v České republice, je součástí právě probíhající marketingové kampaně „Následujte kvalitu“. Ta připomíná českým řidičům mimořádně vysokou kvalitu paliv ORLEN Benzina.

Zdroj: Ziskové oddělení

Tématické zařazení:

 » Aktuality  

 » Zajímavosti  

 » Sport  

 » Finance  

 » Technika  

 » Charita  

 » Kraje  » Jihomoravský