Jizerskou 50 zahájí dětské závody - Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Jizerskou 50 zahájí dětské závody

foto archiv

Liberec | Jen pár stovek metrů od startu do cíle budou muset zdolat nejmenší běžkaři na slavné Jizerské 50. Její program totiž již po dvacáté páté odstartují dětské závody, tzv. Mini Jizerská Pojišťovny VZP.

 

Jejich součástí můžete být i vy, stačí se včas přihlásit, nabalit svačinu, běžky a teplé oblečení. A pokud by vám náhodou chyběla v šatně pokrývka hlavy, buďte bez obav. Stačí se přihlásit mezi prvními 350 dětmi, a čepici od značky KAMA máte zdarma.

Pokud byste se po závodě chtěli pochlubit svou účastí dalším kamarádům, rodičům či babičce s dědou, není problém. Pro tyhle účely každému závodníkovi dáme v cíli na krk pamětní medaili a elektronický diplom zdarma ke stažení.

Dětské závody Mini Jizerské jsou na programu v pátek 8. února od 10 hodin a jsou rozděleny podle věku do pěti kategorií od benjamínků po starší žáky do 14 let. V každé kategorii se dočkají tři nejlepší chlapci a dívky slavnostního vyhlášení a věcných cen přímo na bedřichovském stadionu.

Online registrace na dětské závody stojí 150 Kč, a to do konce kalendářního roku. Po Novém roce se cena zvyšuje na 200 Kč. On-line registrace končí 27. 1. 2019. V případě hromadné objednávky napište na e-mail .

Sportovce starší 14 let srdečně zveme na některý z ostatních závodů. Vybírat můžete z tras již od 10 km, ale příliš neváhejte, startovní čísla rychle ubývají. Zdroj: Jizerská 50

 

Zdroj: Metropol

Tématické zařazení:

 » Sport