Labská stezka je nejlepším turistickým produktem - Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Labská stezka je nejlepším turistickým produktem

Foto archiv

Brno | Labská stezka se umístila na 1. místě ve Velké ceně cestovního ruchu 2017/2018 v kategorii Nejlepší turistický produkt. Odborná porota ocenila zejména výjimečnou spolupráci krajů, měst a destinačních organizací v ČR i v Německu na rozvoji a propagaci společného produktu.

 

Slavnostní vyhlášení výsledků se konalo v rámci lednového mezinárodního veletrhu cestovního ruchu GO®IONTOUR 2018 na brněnském výstavišti, cenu převzali zástupci Nadace Partnerství, která český úsek koordinuje.

„Ocenění a poděkování patří hlavně našim partnerům. Na české straně jsou to agentura CzechTourism, Ústecký, Středočeský, Pardubický a Královéhradecký kraj nebo města Děčín, Ústí nad Labem, Mělník, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Dvůr Králové nebo Vrchlabí, destinační agentury podél Labe a také téměř dvě stě ubytovacích a stravovacích služeb s certifikací Cyklisté vítáni na Labské stezce,“ vysvětluje koordinátor stezky Daniel Mourek z Nadace Partnerství. Právě nadace je rovnocenným partnerem třem koordinačním centrům stezky v Německu a propojovacím článkem všech partnerů. „Labskou stezku propagujeme jako celek, tedy produkt s nabídkou lákavých atrakcí, kulturních a sportovních akcí, servisních služeb pro cyklisty, informačních center, ubytovacích a stravovacích služeb a služeb cestovních kanceláří a touroperátorů,“ popisuje Daniel Mourek marketing stezky. 

Společné úsilí je každoročně korunováno zejména vydáváním oficiálního tištěného Cykloprůvodce Labská stezka v německé a české mutaci, který je zdarma k dispozici v informačních centrech a zařízeních s certifikací Cyklisté vítánipodél trasy nebo k objednání přes web. Více o Labské stezce na https://www.labska-stezka.cz/

 

 

Zdroj: Metropol

Tématické zařazení:

 » Sport  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

Muž, Žena

E-mail:


(Vyplňte pouze tehdy, jestliže chcete být informování o odpovědích na váš příspěvek)

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření