Trenér Teplic Plíšek musel být hospitalizován, do Izraele nepoletí - Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Trenér Teplic Plíšek musel být hospitalizován, do Izraele nepoletí

Ikona

25. srpna 2009, 09.08 | TEPLICE | Nepříjemné starosti řeší v den odletu do Izraele fotbalisté Teplic, kteří se vydají k odvetnému zápasu 4. předkola Evropské ligy s Hapoelem Tel-Aviv bez trenéra Jiřího Plíška, který je v nemocnici. V úterý dopoledne to oznámil ředitel Fotbalového klubu Teplice František Hrdlička.

 

„Trenér Plíšek s námi do Izraele nepoletí. Musel totiž být hospitalizován v nemocnici v Mladé Boleslavi. Má něco s hlavou, ale podrobněji bych to zatím nechtěl rozvádět,“ řekl Mediafaxu ředitel FK Teplice František Hrdlička. Mužstvo tak v odvetném utkání 4. předkola Evropské ligy na izraelské půdě bude trénovat dosavadní asistent Zdeněk Klucký.

Teplice prohrály první zápas s Hapoelem Tel-Aviv na domácím hřišti 1:2 a pokud chtějí v Izraeli pomýšlet na postup, musí vstřelit minimálně dvě branky. Kromě absence trenéra Plíška není jistý ani start záložníka a tvůrce hry Vachouška, který si v nedělním ligovém zápase se Slavií podvrknul kotník. Dalším marodem je levý bek Antonín Rosa, který utrpěl v prvním utkání proti Hapoelu zranění menisku, musí na operaci a mimo hru bude minimálně měsíc.

Tématické zařazení:

 » Sport