Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

ZOH 2010 - Ondřej Bank skončil v superkombinaci sedmý, vyhrál Bode Miller z USA

Ikona

22. února 2010 - VANCOUVER/WHISTLER |Bode Miller z USA se stal olympijským vítězem ve sjezdařské superkombinaci, stříbro vybojoval Ivica Kostelič z Chorvatska, bronz patří Silvanu Zurbriggenovi ze Švýcarska. Ondřej Bank obsadil sedmé místo. Bank, šestý muž z olympijské kombinace z Turína, zajel po šestnáctém sjezdařském čase čtvrtý nejlepší slalom, ale na lepší než sedmé místo to nestačilo.

ZOH 2010 - Lukáš Bauer: Měl jsem chuť Hellnerovi zlomit hůlku

Ikona

21. února 2010 - VANCOUVER/WHISTLER | Lukáš Bauer bojoval v noci na neděli při skiatlonovém závodě ve Whistleru na dvakrát 15 km na XXI. Zimních olympijských hrách ve Vancouveru neustále na špici a i když nezískal medaili, tak z něj brzy vychladlo rozčilení vůči švédským běžcům. "Švédové předvedli skutečně týmovou taktiku na bruslařské patnáctce.

ZOH 2010 - Lukáš Bauer skončil v olympijském skiatlonu sedmý, vyhrál švéd Hellner

Ikona

21. února 2010 - VANCOUVER/WHISTLER | Švéd Marcus Hellner vyhrál dramatický skiatlon běžců na lyžích na 15 km klasicky a 15 km volně. Druhý dojel Tobias Angerer z Německa, třetí místo získal další Švéd Johan Olsson. Lukáš Bauer doběhl na sedmém místě. Švédové předvedli vynikající taktický výkon, když hned na začátku druhé, bruslařské části šel do čela Johan Olsson a získal si slušný náskok, který zbytek pole nebyl schopný zlikvidovat.

ZOH 2010 - Vladimír Růžička: Zápas s Lotyši jsme si zkomplikovali, proti Rusům udělám změny

Ikona

20. února 2010 - VANCOUVER | Trenér českých hokejistů na turnaji XXI. Zimních olympijských her v kanadském Vancouveru Vladimír Růžička nebyl v noci na sobotu po druhém zápase v základní skupině proti Lotyšsku příliš spokojen, i když jsme zvítězili 5:2. Trenér hráčům vytýkal, že po dobrém začátku zvolnili a začali hrát spíš pro tribuny.

ZOH 2010 - Čeští hokejisté zdolali i přes trápení Lotyšsko 5:2, o vítězství rozhodl raketový úvod

Ikona

20. února 2010 - VANCOUVER | Čeští hokejisté porazili v sobotním utkání skupiny B olympijského hokejového turnaje tým Lotyšska 4:2. Svěřenci Vladimíra Růžičky rozhodli o tříbodovém zisku v úvodu utkání, kdy třikrát pokořili gólmana Masalskise, brankou a asistencí přispěl k vítězství obránce Tomáš Kaberle. Podruhé na turnaji oblékl český tým bílé dresy a světlá kombinace mu opět přinesla štěstí.

ZOH 2010 - Lukáš Bauer zbrojí na sobotní skiatlon: Bude to drsný boj, snad ne arogantní

Ikona

19. února 2010 - WHISTLER | Běžec Lukáš Bauer bude v sobotu na XXI. Zimních olympijských hrách v kandském Vancouveru bojovat o svou druhou medaili ve skiatlonu na dvakrát 15 km klasickým a volným stylem. Ve čtvrtek se podělil se svými pocity před závodem se zástupci médií. Bauer se domnívá, že nemá valný význam stanovit si předem nějakou jasnou taktiku.

ZOH 2010 - Michal Březina: Být na olympiádě v první desítce byl můj sen

Ikona

19. února 2010 - VANCOUVER | Český krasobruslař Michal Březina skončil ve čtvrtek ráno v krasobruslařské soutěži mužů na XXI. Zimních olympijských hrách v kanadském Vancouveru na 10. místě a odcházel z haly Pacific Coliseum spokojen, i když si vyčítal několik chyb. "Být v desítce na olympiádě můj sen. Naposledy se to podařilo Petru Barnovi v roce 1992.

ZOH 2010 - Záhrobská skončila v superkombinaci sedmá, zlato má Rieschová

Ikona

19. února 2010 - VANCOUVER/WHISTLER | Němka Maria Rieschová se stala olympijskou vítězkou v superkombinaci, druhá skončila Julia Mancusová z USA, třetí místo získala Anja Pärsonová ze Švédska. Šárka Záhrobská se díky nejrychlejšímu času ve slalomu posunula z 22. místa po sjezdu na konečné sedmé. Mistryně světa i olympijská vítězka ve sjezdu, Američanka Lindsey Vonnová, která vedla po sjezdařské části, slalom nedokončila.

ZOH 2010 - Českým hokejistům se postaví do cesty nepříjemní Lotyši

Ikona

18. února 2010 - VANCOUVER | Druhým soupeřem české hokejové reprezentace ve skupině B na olympijském hokejovém turnaji bude nevyzpytatelný tým Lotyšska, utkání začne v hale Canada Hockey Place v sobotu v 1.30 SEČ. Samostatná Česka republika se střetla s Lotyši ve své historii pouze čtyřikrát. Třikrát se národní tým radoval shodně z vítězství 3:1, v jednom případě skončil duel remizou.

ZOH 2010 - Český tým zlomil Slováky na konci druhé třetiny, výhru zařídil Jágr

Ikona

18. února 2010 - VANCOUVER | Čeští hokejisté zvládli svoje úvodní vystoupení na olympijském hokejovém turnaji, ve čtvrtečním zápase skupiny B porazili Slovensko 3:1. Svěřenci Vladimíra Růžičky rozhodli dramatický duel na konci prostřední dvacetiminutovky, gólem a asistencí přispěl k vítězství Jaromír Jágr. Diváci v hale Canada Hockey Place zhlédli v úvodní třetině krásné hokejové představení s množstvím šancí na obou stranách.

Jablonecká musherka Jana Henychová odjela se svými psy opět závodit na trati tisíc kilometrů

Ikona

17. února 2010 - JABLONEC NAD NISOU | Do norského města Alta se odjela připravit na tisíc kilometrů dlouhý závod psích spřežení jablonecká musherka Jana Henychová. Její mluvčí Milena Jelínková ve středu uvedla, že nejsevernější závod na světě Finnmarkslopet odstartuje 13. března. „Devětatřicetiletá závodnice Jana Henychová nepojede letos sama, ale jako členka cross-border týmu.

Strana výpisu

... 219 ...