Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Už jste zkusili elektrokolo?

Už jste zkusili elektrokolo?

25. srpna 2023 - Jihočeský kraj - Jižní Čechy se svou bohatou historií a malebnou krajinou pokrytou téměř 10 000 kilometry značených cyklotras jsou ideálním cílem pro příznivce cykloturistiky. „Elektro trend“ láká do regionu stále více návštěvníků a nabízí i nadstandartní zázemí v podobě půjčoven elektrokol a dobíjecích míst.

Dobrovolnické projekty ORLEN Unipetrolu přinášejí radost

Dobrovolnické projekty ORLEN Unipetrolu přinášejí radost

24. srpna 2023 - Litvínov - Před necelými třemi lety skupina ORLEN Unipetrol spustila pro své zaměstnance interní dobrovolnickou platformu. V rámci této iniciativy mohou zaměstnanci podávat žádosti o finanční podporu pro své dobrovolnické aktivity. Do těch se doposud zapojilo přes 160 dobrovolníků, kteří odpracovali více než 2 450 dobrovolnických hodin a zrealizovali již více než 100 dobročinných projektů po celé republice, zaměřených na nejrůznější dobročinné aktivity, mezi kterými byla například realizována revitalizace prostor dětských spolků, osázení veřejných prostor stromy a zelení, budování odpočinkových a herních zón, realizace aktivit a setkání pro seniory, výlety pro děti z dětského domova, ale také pomoc při organizaci obecních sportovních a kulturních událostí.

V Teplicích se chystá Šanov@rt

V Teplicích se chystá Šanov@rt

24. srpna 2023 - Teplice – Pořadatelé zvou na akci Šanov@rt, která se uskuteční již tuto sobotu 26. srpna od 15 do 21hodin na šanovském okruhu. Část programu se odehraje také na zahradě Nových lázní, která bude pro tuto příležitost výjimečně přístupná.

Velké úspěchy malého kluka

Velké úspěchy malého kluka

24. srpna 2023 - Pardubický kraj – Obrovskými úspěchy se může pochlubit teprve devítiletý Tomáš Souček z Pardubic.

Muchová se v žebříčku poprvé posunula do světové desítky

Muchová se v žebříčku poprvé posunula do světové desítky

24. srpna 2023 - Česká republika - Karolína Muchová je po finálové účasti na turnaji v Cincinnati poprvé v elitní desítce světového žebříčku.

Nymburský získal titul v neolympijské malorážce vleže

Nymburský získal titul v neolympijské malorážce vleže

23. srpna 2023 - Baku - Puškař Petr Nymburský ovládl na mistrovství světa v Baku neolympijskou disciplínu libovolná malorážka vleže

V Mostě budou závodit trucky

V Mostě budou závodit trucky

22. srpna 2023 - Most - AUTODROM MOST bude již po jedenatřicáté hostit mistrovství Evropy okruhových tahačů Czech Truck Prix, které se pojede poslední srpnový víkend 25.- 27.srpna. Souběžně s trucky opět pojede série NASCAR Whelen Euro Series a součástí víkendu budou ještě dvě další atraktivní závodní série a tradičně bohatý doprovodný program.

Oranžové kolo přineslo přes sto tisíc korun potřebným

Oranžové kolo přineslo přes sto tisíc korun potřebným

22. srpna 2023 - Plzeň - Multižánrový festival v ulicích Plzně - Festival na ulici 2023 tradičně vyvrcholil šlapáním na charitativním Oranžovém kole Nadace ČEZ. Návštěvníci festivalu tak mohli přímo na náměstí Republiky podpořit svým minutovým šlapáním na oranžových handbike sdružení Ledovec, z.s., a Sdružení občanů Exodus, z.s. Mezi obě organizace bylo ve finále přerozděleny 100 904 koruny, přičemž rozdíl vypsaných částek na symbolických šecích činil pouhých 52 koruny ve prospěch Ledovce!

Zaměstnanci kraje uspořádali sbírku školních potřeb

Zaměstnanci kraje uspořádali sbírku školních potřeb

21. srpna 2023 - ZLÍJNSKÝ KRAJ – Zaměstnanci Krajského úřadu Zlínského kraje uspořádali v uplynulých dvou týdnech sbírku školních potřeb pro děti z rodin ohrožených chudobou. Vybrané pomůcky si v pondělí 21. srpna převzali zástupci Potravinové banky ve Zlínském kraji. Ta ji bude potřebným dále distribuovat prostřednictvím prověřených organizací sociálních služeb a neziskových organizací, které jsou dlouhodobými partnery při pořádání materiálních sbírek.

Titul získal opět Jan Kopecký

Titul získal opět Jan Kopecký

20. srpna 2023 - Zlín - Legendární Barum Czech Rally, její ročník s pořadovým číslem 52 začal netradičně už v pátek 18. srpna.

Marek Hrvol: Jak se mění Most

Marek Hrvol: Jak se mění Most

20. srpna 2023 - Mostecký rodák Marek Hrvol není v politice žádný nováček. Postupně se vypracoval na pozici primátora statutárního města Most, které společně se svým týmem řídí od ledna letošního roku. Jak se v této funkci cítí, kam chce druhé největší město v Ústeckém kraji posunout v horizontu tohoto volebního období, co se daří a co ne, ptáme se…

Strana výpisu

... 12 ...