Známe TOP8 finalistek. Finále Miss České republiky proběhne v sobotu 6. 11. - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Známe TOP8 finalistek. Finále Miss České republiky proběhne v sobotu 6. 11.

Zdroj: Miss České republiky

Těchto osm dívek se v sobotu večer utká o titul Miss České republiky 2021. Do hlasování se můžete zapojit i vy a vybrat tak Miss ČR Sympatie.

 

Mimořádný ohlas na sociálních sítích přineslo sobotní vyřazování na TOP8 finalistek soutěže krásy Miss České republiky 2021. Napínavá podívaná z hlavní stage výstavy Prague Car Festivalu názorně ukázala, jak se dívky během soutěže vypracovaly i jak silné přátelské vztahy mezi sebou mají. Programem provázela rosnička TV Nova a vítězka titulu Miss ČR Sympatie 2020, Simona Šimková v doprovodu moderátora Michala Šedy. Během programu bylo napínavým způsobem vybíráno osm dívek, které se stanou superfinalistkami. Loučení se dvěma dívkami přineslo spousty slz do tváří nejen soutěžícím dívkám, ale podle reakcí z přímého přenosu dojalo i řadu diváků.

 

Přímý přenos z vyřazování na TOP 8 přenášela na facebooku také Frekvence 1 - záznam dostupný zde: https://www.facebook.com/frekvence1/videos/2679547835682582

 

TOP8 finalistek Miss České republiky 2021 jsou:
1 - Adéla Lyachová, Praha
2 - Helena Čermáková, Otrokovice
3 - Sarah Horáková, Velké Pavlovice
4 - Valerie Váňová, Lom
7 - Tereza Žáková, Prostějov
9 - Veronika Sandholzová, Chleby
10 - Erika Teichertová, Dolní Lhota
12 - Barbora Kučerová, Plzeň

 

Již tuto sobotu 6. listopadu od 18:30 proběhne finále Miss České republiky, kdy bude vybrána nejkrásnější dívka Česka. Diváci se mohou zapojit do volby titulu Miss České republiky Sympatie, kdy do páteční půlnoci lze hlasovat na stránkách www.miss-ceske-republiky.cz. Finále vysílá televize Nova na portále TN.cz, přímý přenos bude též vysílán na facebooku rádií Frekvence 1, Evropy 2 a Miss České republiky. Slavnostní vyhlášení a vítězky Miss České republiky 2021 se pak představí v Televizních novinách opět na TV Nova.

 

Do soutěže Miss České republiky byly věnovány následující ceny: roční pronájem vozu značky KIA Motors od AUTOBOND GROUP v hodnotě 170 tisíc korun, korunky a šperky českého výrobce JSB Bijoux v hodnotě 280 tisíc korun, za Aurum Clinic estetické služby od doktorky Ivany Němečkové v hodnotě 60 tisíc korun, květinové boxy od Le Diamant Rose v hodnotě 80 tisíc korun, vlasová kosmetika od, Brazil Keratin v hodnotě 100 tisíc korun, produkty k péči o pokožku značky TOUCHBeauty v hodnotě 50 tisíc korun, audio bezdrátová elektronika Lamax v hodnotě 20 tisíc korun, fotoslužby ateliéru Photo-Lenory v hodnotě 60 tisíc korun, šaty na míru od návrhářky Šárky Ordošové v hodnotě 80 tisíc korun, kadeřnické služby salonu Dlouhovláska v hodnotě 100 tisíc korun, roční kontrakt od IT e-shopu Mironet v hodnotě 100 tisíc korun, produkty k péči o vlasy značky Vitco v hodnotě 120 tisíc korun, plavky od RN Swim v hodnotě 30 tisíc korun, přírodní kosmetika značky Skinny Coco v hodnotě 30 tisíc korun, produkty vinařství Pavlovín v hodnotě 50 tisíc korun, minerální šperky značky JK3 Bijoux v hodnotě 50 tisíc korun, wellness pobyt v Infinit Sen v hodnotě 120 tisíc korun. Na vítězku čeká také od partnera Mattoni 1873 a.s. pitný režim pramenité vody Aquila na jeden rok. Celková hodnota cen dosáhla jednoho a půl milionu korun.

 

Více k finále a fotografiím finalistek zde: https://miss-ceske-republiky.cz/top-clanky/finale-miss-ceske-republiky-2021

Zdroj: Miss České republiky

Tématické zařazení:

 » Aktuality  

 » Kultura