DJ BoBo a česká Madonna chystají pořádnou hudební párty v Praze. - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

DJ BoBo a česká Madonna chystají pořádnou hudební párty v Praze.

Praha I Není náhodou, že slavný hudebník, zpěvák DJ BoBo navštívil před nedávnem Prahu - odtud totiž pochází i jeho zpěvačka - Kateřina Mátlová, za hranicemi známá jako Kate Matl, která jej doprovází již pátým rokem! A tentokrát byli i s celým týmem hlavními hosty na párty jedné české nadnárodní společnosti. Využili jsme této příležitosti a zeptali se Katky na pár otázek.

 

Dozvěděli jsme se, že tento rok budete s DJ BoBo vystupovat i v České republice, je to pravda?

Ano, mohu potvrdit, že máme před sebou open air koncert v pražských Holešovicích, konkrétně 23. května. Nesmírně se těším, protože domácí publikum je pro mne velmi osobní. Jsem jeho zpěvačkou již pátým rokem a zpívat ve vyprodáných halách a arénách po jeho boku je neskutečný zážitek. 

 

Jak jste se vlastně dali dohromady

Absolvovala jsem konkurz 900 účastníků nejprve v Kölnu a následně v Berlině, ze kterého jsme postoupily dvě. Jedna tanečnice z Německa a já jako zpěvačka. Zpočátku jsem byla vybrána pouze pro tour jménem Circus. Až později přišla nabídka dlouhodobé spolupráce a stala jsem se jednou z hlavních zpěvaček vedle jeho ženy Nancy. 

 

V jakých písních Vás tedy můžeme vidět a slyšet?

Vlastně více či méně ve všech, ale mezi ty hlavní sólové patří třeba píseň Everybody, Vampires are alive, Freedom, Take me higher...

 

Kde všude vystupujete?

Po celém světě. Každý druhý rok máme velké halové turné po celém Německu, které je vždy vyprodané. V posledních letech jsme měli velké koncerty i v jižní Americe a Skandinávie je dalším hudebním trhem s početnou základnou fanoušků, kam se rádi vracíme. 

 

Jak se těšíte na 90’ explosion?

Neskutečně, jelikož pro mou početnou rodinu není jednoduché se sejít pohromadě a vyjet za mnou do zahraničí. Koncert, který je součástí 90’ explosion, je jedinečnou příležitostí ukázat se mým nejbližším včetně přátel.

 

Není tajemstvím, že téměř každý nový rok otevíráte s DJ BoBo velkolepým vystoupením. Kde to bylo tentokrát?

Letos to bylo v hlavní silvestrovské show pro polskou televizi s rekordní sledovaností 3 a půl milionu diváků a čtyřiceti tisíci fanoušky pod pódiem.

 

VSTUPENKY na jedinečnou show si mlůžete zajistit on-line ZDE: https://www.ticketstream.cz/akce/90s-explosion-open-air-festival-praha-2020-nejvetsi-90s-festival-v-cr-126261

 

 

Zdroj: Metropol / foto: archiv

S DjBobem spolupracuje Kate Matl už řadu let

Na koncert v Česku se DjBoBo a jeho tým velmi těší

Show DjBoBa, kde zpívá i Kate Matl jsou vždy zcela zaplněná tisíci diváky

Kate Matl, které se přezdívá česká Madonna

Tématické zařazení:

 » Kultura