Sympaťák a držitel Thálie Peter Pecha pracuje na své sólové kariéře - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Sympaťák a držitel Thálie Peter Pecha pracuje na své sólové kariéře

Praha I Je jen málo takových v současném českém showbyznysu, kteří na sobě tvrdě pracují a hovoří za ně činy. Peter Pecha, rodilý Slovák, na kterém by to ale ani v řeči nebo psaném projevu nepoznal, je naštěstí právě takový. Držitel Ceny Thálie za Rockyho, představitel řady muzikálových rolí, nyní pracuje na své sólové kariéře.

 

Peter Pecha se rozhodl, že si bude plnit své sny. V posledních letech se sice stál miláčkem muzikálových nadšenců, ale teď by rád prorazil i jako sólový zpěvák. A pomoct mu v tom má kytarista TroubleGang a producent Markus Tran!

 

Mladý, urostlý umělec se sice aktuálně připravuje na muzikál We Will Rock You, který bude mít premiéru již 18. dubna v pražské Tipsport Areně, ovšem i tak si našel čas na svůj životní sen, který v posledních letech musel jít stranou. Rád by totiž svou vlastní hudbou dobyl koncertní sály.

 

“Hudbu miluju už od dětství a měl jsem i vlastní kapelu. Vystupovali jsme na Slovensku a musím přiznat, že i celkem úspěšně. I proto jsem se rozhodl pro studium zpěvu na JAMU,” vysvětluje Pecha s tím, že po dokončení studia ale přišly nabídky z divadel a proto musela jít jeho vysněná sólová dráha zpěváka stranou.

 

Ačkoliv byl neustále pracovně vytížený, psal si alespoň takzvaně do šuplíku. A dneska je za to rád. “Celý život jsem chtěl stát na pódiu jako zpěvák, dělat hudbu, koncertovat a nechci se toho snu vzdát. Rozhodl jsem se, že to zkusím. Proto jsem kontaktoval producenta Markuce Trana, kterému jsem pustil svou hudbu, vysvětlil svůj koncept a on se rozhodl se mnou do toho jít,” říká představitel Galilea a Britneyho z We Will Rock You s tím, že s Tranem jsou, co se vnímání hudby týče, na stejné vlně nejen.

 

“Rozhodli jsme se, že uděláme něco co nás baví a uvidíme jestli se to chytí. V každém případě si tu práci chceme užít. Chceme dělat komerční hudbu, za kterou si budeme stát a věřím, že se bude líbit,” dodává Pecha, jehož fanoušci se ale nemusí bát, že pověsí svou muzikálovou kariéru na hřebíček. Když není s Tranem ve studiu, připravuje se na očekávaný muzikál s hity legendárních Queenů We Will Rock You.

 

“Zpívat písničky Freddieho Mercuryho je pro mě neskutečná výzva a moc se těším, až muzikál představíme divákům. Je to show, která tady ještě nebyla,” říká Pecha, který se divákům představí již 18. dubna v pražské Tipsport Areně, kde proběhne premiéra muzikálu We Will Rock You. A lístky jsou již v prodeji.

 

Termíny a místa představení muzikálu, které můžete navštívit: 18. 4. 2020 – PRAHA, Tipsport arena, 14:00 18. 4. 2020 – PRAHA, Tipsport arena, 19:00 (SLAVNOSTNÍ PREMIÉRA) 25. 4. 2020 – OSTRAVA, Ostravar arena, 14:00 25. 4. 2020 OSTRAVA, Ostravar arena, 19:00 16. 5. 2020 – PRAHA, Tipsport arena, 14:00 16. 5. 2020 – PRAHA, Tipsport arena, 19:00 23. 5. 2020 – BRNO, DRFG Aréna, 14:00 23. 5. 2020 – BRNO, DRFG Aréna, 19:00

 

 

 

 

 

O

Zdroj: Metropol / foto: Linda Orlík, archiv P. Pechy, Petr Mráček

Peter Pecha je mladý, charismatický umělec

Za roli Rockyho získal Pecha Cenu Thálie

S Markusem Tranem pracuje na své sólové kariéře

Spoustu nápadů ale i talentu má Peter Pecha

Vloni se Peter Pecha oženil s dlouholetou přítelkyní Kateřinou

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

Muž, Žena

E-mail:


(Vyplňte pouze tehdy, jestliže chcete být informování o odpovědích na váš příspěvek)

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření