Muzikál Shrek se vrací: Diváci uvidí a uslyší známé tváře a hlasy! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Muzikál Shrek se vrací: Diváci uvidí a uslyší známé tváře a hlasy!

Praha I Jedinečná pohádková muzikálová show SHREK se vrací na českou scénu. V atraktivním obsazení a v českém podání projede tři česká a moravská města. Po Novém roce ji uvidí diváci v Brně, Pardubicích a Liberci. Chybět nebudou známé tváře a hlasy.

 

Muzikálový Shrek, to je prostě velká, svižná a neuvěřitelně vtipná podívaná a jde o projekt zaměřený na rodiny s dětmi. Jak říká producent Jiří Dušek, není snad v dnešní době dítě, které by neznalo příběh Shreka a není dnes ani rodič v této generaci, který by na něm nevyrostl.

 

„Je to krásná podívaná, zajímavý, napínavý i romantický příběh, krásné kostýmy, efekty. Zkrátka skvělá záležitost pro celou rodinu,“ uvedl producent.

 

V hlavních rolích a pod režijním vedením Romana ŠTOLPY diváci uvidí: Jana KŘÍŽE a Jiřího ZONYGU (Shrek), Ivanu JIREŠOVOU (Fiona), Karla ZIMU (Oslík), Ondřeje BÁBORA (Lord Farguaad), Renatu PODLIPSKOU (Dračice) a v dalších rolích celou řadu šikovných herců, zpěváků a tanečníků…

 

Kromě Shreka, Fiony, Oslíka, Dračice, Lorda Farguaada, se malí i velcí návštěvníci představení mohou těšit na Pinokia, Tři prasátka i Vlka.

 

Příběh nemotorného hromotluka s dobrým srdcem jménem Shrek dostane malé i velké. A těšit se na něj můžete: 12. ledna v DRFG Areně v Brně, 18. ledna Enteria Arena Pardubice a 22. února v HomeCredit Areně v Liberci.

 

„Právě vstupenky na muzikálovou show SHREK, které jsou v prodeji, mohou být krásným  a netradičním dárkem pod vánoční stromeček. Vždyť lidé dnes milují zážitky a naše představení zážitkem bezesporu je,“ podotkl producent Jiří Dušek.

 

„Moc se těšíme na všechny diváky, protože je opravdu na co se dívat. A skutečně je to příběh pro malé i velké. Přijďte a sami se přesvědčíte,“ doplnil režisér Roman Štolpa.

 

VSTUPENKY na muzikálovou show SHREK si lze zakoupit on-line přímo zde: https://www.shrekmuzikal.cz/vstupenky

 

 

 

 

Zdroj: Shrek / Foto: Muzikál Shrek

Shrek se vrací na česká a moravská pódia

Napínavý a romantický příběh uvidí diváci v Brně, Pardubicích a Liberci

Chybět nebudou známé tváře, včetně Ivany Jirešové

Muzikál Shrej je pro malé i velké diváky

Tématické zařazení:

 » Kultura