Petra Janů se rozhodla, že si konečně pořídí fešáka! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Petra Janů se rozhodla, že si konečně pořídí fešáka!

Praha I Zpěvačka Petra Janů udělala zásadní rozhodnutí: Už nebude žít sama. Po letech singl života si pořídí fešáka, s kterým bude cestovat a trávit veškerý čas. A přitom nenaruší její rozhodnutí, že už žádný vztah nechce, a pokud, tak jen takzvaně "ambulantní"!

 

Letos v prosinci uplyne osm let od chvíle, kdy zpěvačce zemřel manžel Michal Zelenka, s nímž prožila více než třicet let. "Pořád se mě někdo ptá, zda někoho mám a jestli mít budu... Vždy se tomu musím smát, ale teď budu konečně moct říct, že ano. Prostě jsem se rozhodla, že sama už žít nebudu," prozradila trochu tajemně Petra Janů.

 

Musí si sice počkat do jara, ale pak si do chovatelské stanice Maja u Prahy pojede pro štěňátko maltézáčka. "Už jsem tuhle rasu měla, je to krásný, malý a nenáročný pejsek. A hlavně - nelíná, což je pro mě taky důležité. Je skladný, dá se všude vozit, a i když budu muset někam, kam nebude se mnou moct, budu mít zajištěné dobré hlídání," říká zpěvačka, která se už těší, jak mu bude kupovat hračky, psí dobroty a bude s ním vyrážet i na procházky jak v Praze, tak hlavně na své chalupě na jihu Čech.

 

"Zajímavé je, že je to sice malé plemeno, ale oni prý v dospělosti dokážou ujít i desítky kilometrů. Mám ráda dlouhé procházky, tak budu mít parťáka," těší se Janů s tím, že ale z chovatelské stanice vlastně nepůjde jen jeden pejsek, ale rovnou dva.

 

"Budou to sourozenci, kluci a druhého budou mít moje kamarádka s malou dcerkou, která taky touží po psovi. Takže to bude opravdu silná dvojka. Moc se na to těším. Dlouho jsem váhala, ale když jsem viděla, že řada mých kamarádů si pořídila psy a to různých plemen, řekla jsem si, nakonec proč ne - vždyť tohohle jsi už měla a byl zlatej," dodala Petra Janů.

 

Než si ale pojede pro štěně, musí si ještě pár měsíců počkat. Před sebou má teď nabitý prosinec a celou zimu koncerty a vystoupeními na různých akcích, plesech a podobně. "I když zimu ráda nemám, na to se vždycky těším, protože mě publikum nabíjí a je to príma, když ten sál je plný, lidi tleskají, zpívají si, někde tančí... Ta energie mě nabíjí," dodala zpěvačka a trojnásobná Zlatá slavice.

 

 

 

Zdroj: Metropol / archiv P. Janů

Petra Janů nedávno navštívila chovatelskou stanici maltézáčků a byla unešena

Takového chlupáče si Petra Janů na jaře odveze domů

Janů se už těší, až na výlety a procházky vyrazí se svým novým fešákem

Přírodu má zpěvačka ráda a s psím společníkem jí bude ještě veseleji

Na koncerty vyráží se svou kapelou Amsterdam

Tématické zařazení:

 » Kultura  

 » Zajímavosti  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

Muž, Žena

E-mail:


(Vyplňte pouze tehdy, jestliže chcete být informování o odpovědích na váš příspěvek)

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření