Proč mladá a sexy zpěvačka při natáčení tolik trpěla? - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Proč mladá a sexy zpěvačka při natáčení tolik trpěla?

Praha I Ještě nedávno si mladá zpěvačka Nelly Řehořová (18) užívala prázdnin. Sotva se odněkud vrátila, tak už hned zase balila kufry. Okouzlovala na pláži při studijním pobytu na Maltě, v Monacu, nebo vysoko v rakouských horách.

 

Teď pro změnu okouzluje ve svém novém klipu Plout. “I když jsem to nekřičela do světa, tak jsem stihla o prázdninách natočit klip k mojí nové písničce Plout. Písnička je o tom, že chci nechat věci, nebo spíš vztah jen tak plout. Někdy neumíme dát správně najevo to, co cítíme nebo prožíváme. Ten druhý může všechno chápat jinak a my se pak kvůli tomu buď trápíme nebo tomu necháváme čas, necháváme to jen prostě plout“ vysvětluje Nelly.


Klip je narozdíl od těch minulých víc abstraktní a jen o Nelly. Ta v klipu vypadá moc krásně a dospěle, ale dominantním prvkem jsou i květiny. S těmi si ale Nelly užila své.

 

“Když mám květiny ráda, tak tady jsem je na konci natáčení už nemohla ani cítit. Nejhorší bylo natáčení scény, při které jsem ležela několik hodin na surfovacím prkně obklopená květinami. Jejich vůně byla moc silná až dráždivá, měla jsem ucpaný nos a nemohla dýchat” vzpomíná na natáčení Nelly, která letos nastoupila do maturitního ročníku.

 

Bude muset skloubit školní povinnosti například s učinkováním v divadle nebo koncertováním s kapelou. Představí se opět jako předskokanka Ewy Farne na její divadelní tour nebo host kapely Botox. V neposlední řadě ji čeká šňůra vystoupení pro děti ze základních škol Trapas nepřežiju, pořadu o etiketě. Teď si ale nejvíc přeje, aby se písnička fanouškům líbila.

 



Zdroj: Metropol / foto: archiv Instagram

Nelly točila klip a trochu při tom trpěla

Nelly točila klip, který je abstraktní, barevný a hodně zajímavý

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

Muž, Žena

E-mail:


(Vyplňte pouze tehdy, jestliže chcete být informování o odpovědích na váš příspěvek)

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření