Oblíbený seriál na Primě končí! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Oblíbený seriál na Primě končí!

Praha I Našel si své diváky, zahrálo si v něm celkem na 600 herců i neherců a dokonce se natočilo víc dílů, než bylo v plánu. Všechno ale jednou končí. Tak proto i seriál Krejzovi na Primě. Diváci ale příběhy svých hrdinů budou moct sledovat skoro do konce roku. Poprvé se tam také objeví Jaroslava Kretschmerová, jejíž hlas tam doposud zatím jen zněl jakože z pobytu v zahraničí.

 

Seriál Krejzovi, který byl také poslední rolí Václava Postráneckého, jenž zemřel 7. května a v ději ho nahradil Oldřich Navrátil, se točil 18 měsíců. Vzniklo 114 dílů z původně 80. plánovaných.  Zahrálo si v něm 570 herců i neherců a denně se točilo 12 hodin.

 

„Jsme rádi, že si seriál Krejzovi našel své skalní fanoušky, zejména v mladší cílové skupině. Diváci ocenili jeho vlídnost, humor a pohodovou atmosféru. Protože chceme divákům nabízet stále nové příběhy, postavy a prostředí, je čas v Krejzových uzavřít všechny dějové linky a vrhnout se na další projekty, které chystáme a kterými bychom chtěli zase upoutat, chytit za srdce, a hlavně nabídnout zábavu pro celou rodinu,“ uvedla šéfka výroby TV Prima Lenka Hornová.

 

Petr Čtvrtníček, Kateřina Hrachovcová, Ivana Korolová, Vanda Hybnerová, Markéta Plánková, Jan Šťastný, Pavla Tomicová, Lucie Polišenská, Filip Blažek, Michal Novotný a řada dalších přijde sice o dobrý a trvalý příjem, ale rozhodně se neztratí. Mnozí sice „truchlí“, nicméně se těší, co přijde do jejich života nového. A vědí, že všechno jednou končí.

 

„Loučení se štábem a s kolegy bylo dojemné. Strávili jsme spolu dost intenzivně dlouhý čas, konec natáčení byl skoro, jako když se loučíte doma,“ přiznal Oldřich Navrátil, pro kterého byl seriál důležitý i proto, že přebíral žezlo po již velmi nemocném Václavu Postráneckém.

 

Tehdy také prohlásil, že je to záskok a jakmile se Postránecký uzdraví, velmi rád a s úctou mu zase roli předá. Bohužel se nestalo. Nicméně Navrátil se roli dědečka kutila zhostil velmi dobře.

 

Prima chystá na podzim celou řadu nových věcí a dokonce i natáčení nového seriálu. Je možné, že se někteří z herců z Krejzových v něm také objeví….

Zdroj: Metropol / foto: archiv TV Prima

Václava Postráneckého nahradil Oldřich Navrátil

Diváci se mohou těšit na Jaroslavu Kretschmerovou

Ani Kateřina Hrachovcová a Petr Čtvrtníček se rozhodně neztratí

Tématické zařazení:

 » Kultura