Jak Petra Janů tráví léto a odkud poslala pozdravy? Čtěte! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Jak Petra Janů tráví léto a odkud poslala pozdravy? Čtěte!

Č. Krumlov I Zpěvačka Petra Janů je člověk, který miluje jaro a léto a náležitě si tato období užívá. Kromě celé řady vystoupení, tráví čas nejenom v Praze, ale i na své jihočeské chalupě. Někdy je však čas vyrazit za kulturou i jinak než pracovně. Třeba právě teď a fanouškům poslala také netradiční pozdrav!

 

Petra Janů se rozhodně nenudí. Rozhodla si trochu více ještě zvelebit svou chalupu, kterou má v lesích na Jindřichohradecku. "Jsem teď poslední měsíce v zajetí řemeslníků, ale už se to chýlí ke konci. Takže mám o zábavu postaráno, ale zase to bude stát za to," svěřila se zpěvačka, která, jak sama říká, prožívá asi nejhezčí období svého života.

 

"Za ten rok toho hodně najezdím a nazpívám, a tak je taky potřeba vyrazit za kulturou jako divák a podívat se na jiné kolegy a kolegyně. Proto jsem opět po roce s kamarádkou Verunkou vyrazila do Českého Krumlova na otáčko. Na představení Dracula se moc těším. Pak mě čeká střídavě chalupa, Praha, nějaká ta vystoupení a koncem srpna odlétám do Řecka. Moře prostě miluju a alespoň jednou dvakrát za rok si ten luxus dopřávám. Vracím se vždy jako znovuzrozená," přiznala trojnásobná Zlatá slavice, kterou proslavily hity jako Říkej mi, Jedeme dál nebo S láskou má svět naději a mnoha dalšími. Z Krumlovského Plášťového mostu poslala svým příznivcům i fotovzkaz, kde jim posílá pusu. 

 

Tyto známé pecky, ale i nové věci servíruje svým fanouškům na koncertech, kde ji doprovází kapela Amsterdam. Od zpívání si však vždy ráda odpočine a vůbec ji nevadí, když má dny, kdy nic nemusí. "Nestydím se říct, že občas i dny doslova proflákám. Pustím si film, podívám se na seriál, nebo vyrazím na kafíčko a na nákupy s kamarádkou a je mi taky dobře. Nejen prací živ je člověk," dodává Petra Janů, která na podzim zase pojede na pár dní zrelaxovat se do bylinných lázní do Kašperských Hor, kde byla i na jaře a moc se jí tam líbí. 

 

"Všichni si myslí, že na chalupě si strašně odpočinu, ale teď tam mám řemeslníky, do toho občas jezdí kamarádi a těm zase vyvařuju, protože šíleně ráda sleduju, jak jim chutná, jak pak pod stromem spokojeně funí. Já si tyhle gastroorgie ráda odepřu, čímž neříkám, že hladovím. Jen zkrátka se více hlídám. Do toho cvičím, chodím s hůlkama na procházky. A to mi ke spokojenosti stačí," dodala zpěvačka. 

 

Zdroj: Metropol / foto: archiv, Facebook Petry Janů

Na koncertech vystupuje Petra Janů s kapelou Amsterdam

Většinu času tráví zpěvačka na své jihočeské chalupě

Petra se už těší k moři a může si klidně dovolit opět zapózovat v plavkách

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

Muž, Žena

E-mail:


(Vyplňte pouze tehdy, jestliže chcete být informování o odpovědích na váš příspěvek)

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření