Sexy pár a budoucí manželé Sedláková Pecha chystají benefiční koncert pro malého Nicolase! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Sexy pár a budoucí manželé Sedláková Pecha chystají benefiční koncert pro malého Nicolase!

Praha I Sexy pár českého showbyznysu herečka a zpěvačka Kateřina Sedláková a její partner a také budoucí manžel, nositelem Ceny Thálie herec a zpěvák Peter Pecha letos nechystají jen na svůj velký den, ale i charitativní koncert CESTOU NECESTOU - pro Nicolase.

 

Nicolas je teprve osmiletý letý chlapeček, který si za svůj krátký život zatím užívá více zázemí nemocnic než dětských hřišť. Při narození měl krvácení do mozku, což zapříčinilo středně těžkou mentální retardaci, trpí známky autismu, má spastickou pravou ruku a k tomu všemu ještě vrozenou deformitu nohou, samovolně se mu propadá kotník a koleno se mu stáčí dovnitř.

 

Úhradu rehabilitace pojišťovna v tomto případě nehradí. Katka a Peter chtějí celý výtěžek z koncertu věnovat právě na jeho rehabilitaci a věří, že se jim podaří získat co nejvíce finančních prostředků.

 

 

 

Proto se rozhodli uspořádat atraktivní koncert, který se uskuteční 16. června 2019 v 19:00 hodin v Klubu Joe v Praze v Revoluční 1. 

 

„Když mě oslovila Nicolasova maminka s žádostí o pomoc, neváhala jsem ani vteřinu“ řekla Kateřina. “Spolupracuji už takto s organizací ALSA, která pomáhá lidem s ALS, kterému bohužel před necelými třemi lety podlehl i můj nevlastní tatínek. Proto jsem se rozhodla pomáhat dál.” dodává organizátorka smysluplné akce, která na ní spolupracuje se společností  Art4rent, z.s.

 

“Je to vůbec první charitativní koncert, který pořádáme, a máme velkou radost, že nás podpoří bez nároků na honorář skvělá parta umělců Martin Písařík, Ondra Ruml, Elis Mrázová, Emma Smetana nebo kapela Inspektor Kluzó Tomáše Matonohy. Tak nám prosím držte palce, přijďte, kdo můžete a hlavně věříme, že i Vy Nicolasovi pomůžete, ” říká i její partner, herec, zpěvák a budoucí muzikálový Tarzan Peter Pecha.

 

 

 

Ten je velmi rád, že může pomoci s koncertem, projektem, který má smysl! „Pokud mi to nekoliduje s již domluvenou prací nebo závazkem, snažím se podpořit téměř každou charitativní akci. Nic mě to nestojí a já tím alespoň takto můžu pomoct, dokonce to cítím jako povinnost“ vysvětlil Peter.

 

 

Večer moderují spolu a slibují, že půjde o velmi hezkou akci. Vstupenky v hodnotě 290,-Kč si mohou zájemci koupit na https://goout.net/cs/koncerty/cestou-necestou-charitativni-koncert-pro-nicolase/amqae/+qdpul/ Kdo však chce přispět, ale nemůžete se zúčastnit, je možné poslat i symbolickou částku 100 korun nebo zakoupit pomyslných vstupenek více stejným způsobem.

 

 

Více informací najdou zájemci na https://www.facebook.com/events/421464901993787/

 

 

 

 

Zdroj: Metropol / Foto: Cestou necestou, P. Mráček, archiv

Kateřina Sedláková s Nicolasem, na nějž půjde výtěžek

Již brzy se z Petera Pechy stane i český Tarzan

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření