Zpěvačka Marcela Březinová strávila dětství v klášterní škole v Africe. Jak na to vzpomíná? - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Zpěvačka Marcela Březinová strávila dětství v klášterní škole v Africe. Jak na to vzpomíná?

Tunis I Marcela Březinová ani na chvilku nezaváhala, když dostala nabídku doprovodit finalisty Muže roku na jejich soustředění do Tuniska. Sbalila svoji dceru Vandu a celá natěšená si užívala sluníčka a všeho dění kolem krásných mužů. Zpěvačka také přiznala, že k Africe má velice blízko, a že jako dítě tady strávila celé tři roky.

 

 

Marcela Březinová, stejně jako Dáda Patrasová, Kateřina Kornová, Zuzana Bubílková, Jiří Krampol a někteří další, odjeli na týdenní pobyt do Tunisu, kde se soustředění finalistů jediné české soutěže krásy koná. Spolu s Fantasy Travel se tu opaluje, absolvuje výlety i společné focení s fešáky. 

 

„Já Tunis miluji. Těším se tu na každý den. Mám ráda mořský vzduch, místní jídlo, koření. Od osmi let jsem tři roky bydlela s rodiči v Lybii. Táta byl zubař a maminka letuška. V Tripolisu jsem chodila do americké klášterní školy a do Tunisu jsem jezdila skládat zkoušky. Naučila jsem se anglicky a pochytila něco z arabštiny. Některá slova se mi občas vybaví, ale už třeba nevím, co znamenají. A nechce se mi ptát, protože, nedej bože, aby to nebyla nějaká nadávka,“ smála se Marcela Březinová.

 

Protože je Marcela zpěvačka, logicky jí fascinuje hudba, tanec a vše s tím spojené. „Miluji i jejich hudbu. Je rytmická a ve spojení s arabštinou až taková ďábelská. Protiklad k italským textům, co jsme zpívali v klášterním sboru.“

 

Zpěvačka je cestovatelský typ a s balením kufrů si nedělala velkou hlavu. „Měla jsem sbaleno velice rychle. Nejdůležitější je pas a peníze. Jo a fleška s hudebními podklady muzikou, protože finalistům a hostům soustředění Muže roku zazpívám na koncertě. Co zapomenu si, v případě potřeby, dokoupím. To není v Tunisku problém,“ zakončila Marcela Březinová debatu o kufrech.

 

Tašku si také zabalí až koncem srpna, kdy zasedne do poroty při finále jubilejního 20. ročníku soutěže Muž roku v Náchodě.

Zdroj: Metropol / foto: Muzroku.cz

Marcela je na týden v Tunisu i s fešáky z Muže roku

Rozhodně je se v Tunisu na co dívat

Na jeden z výletů vyrazila Marcela s dcerou s Kateřinou Kornovou a jejím synem

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

Muž, Žena

E-mail:


(Vyplňte pouze tehdy, jestliže chcete být informování o odpovědích na váš příspěvek)

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření