Světovou šampionkou v aerobiku je Adéla Citová - Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Světovou šampionkou v aerobiku je Adéla Citová

foto archiv

Louny | Ústecký kraj je líhní velmi talentovaných sportovců a sportovkyň. Po ústecké boxerce Fabianě Bytyqi je také světovou šampionkou talentovaná členka lounského Juniorského fitness klubu Adéla Citová, která přijala pozvání na Krajský úřad Ústeckého kraje, kde jí a její trenérce Jitce Hofmannové poblahopřál hejtman Oldřich Bubeníček.

 

 

Devatenáctiletá aerobička získala svou doposud nejcennější medaili na mistrovství světa v holandském Leidenu, kde předčila v kategorii Single Adult všechny své rivalky. Jako bonus si ze závodů odvezla ještě stříbro za Trio Adult.

„Těch evropských nebo světových šampionů tu v kraji moc nemáme, proto bych chtěl k tomuto životnímu úspěchu moc poblahopřát,“ řekl hejtman Bubeníček.

Vzhledem k tomu, že si Adéla Citová lehce poranila třísla, letošní sezona pro ni už de facto skončila. „Tréninky jsem měla kromě neděle každý den. Bylo to náročné. Člověk musí vědět, co chce a když má vůli, dokáže to,“ cítila po dvou stříbrech z minulých šampionátů velké zadostiučinění.

 

 

Zdroj: Metropol

Tématické zařazení:

 » Sport  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření