Mostecká házená zažívá skvělé roky - Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Mostecká házená zažívá skvělé roky

foto archiv

Ústí nad Labem | Není letos úspěšnějšího kolektivního týmu v Ústeckém kraji, než jsou házenkářky celku DHK Baník Most. Ty letos v seniorské kategorii obhájily mistrovský titul. Skvělou sezonu podtrhl zisk zlatých medailí starších dorostenek.

 

Za vzornou sportovní reprezentaci regionu jim osobně poblahopřál hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček. Od trenéra „A“ týmu Petera Dávida a trenéra starších dorostenek Petera Sabatky, dostal hejtman jako poděkování za podporu zlatou medaili. „Chtěl bych vám všem, hráčkám i trenérům, poděkovat za perfektní zážitky při sledování vašich zápasů. To, že jste vyhrály loni, byl úspěch. Těžší však je titul obhájit. A vám se to povedlo,“ uvedl hejtman Oldřich Bubeníček na adresu Černých andělů, jak se dívkám z mosteckého celku přezdívá.

A jaké budou cíle dívek pro sezonu 2018/2019? „Rády bychom vyhrály v obou kategoriích i potřetí v řadě. To by byl obrovský úspěch,“ dobře ví Pavla Chotěborská, předsedkyně klubu, kterou na úřad doprovodila tři děvčata ze seniorského týmu (Sára Kovářová, Linda Jungová, Tereza Eksteinová) a házenkářky - starší dorostenky (Veronika Dvořáková, Veronika Mikulášková, Barbora Tesařová).

 

Zdroj: Metropol

Tématické zařazení:

 » Sport