Rozlučka s Jánem Lašákem a autogramiáda! To vše nabídne zápas s Pardubicemi - Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Rozlučka s Jánem Lašákem a autogramiáda! To vše nabídne zápas s Pardubicemi

zdroj: hcbilitygri.cz

Liberec | Před utkáním s Pardubicemi, v neděli 1. října, se uskuteční speciální slavnostní ceremoniál, během kterého se Bílí Tygři oficiálně rozloučí s brankářskou oporou posledních sezón Jánem Lašákem. Zkušený...

 

a oblíbený slovenský gólman byl jedním z hlavních strůjců výrazných úspěchů Tygrů v uplynulých dvou sezónách. Bílé Tygry dovedl ke dvěma Prezidentským pohárům, k extraligovému stříbru a především k premiérovému republikovému titulu. 
V létě se Ján Lašák rozhodl ukončit svou aktivní hokejovou kariéru. Utkání s Pardubicemi je pro Lašákovo adieu více než symbolické - na východě Čech strávil dlouhých 5 sezón a v sezoně 2004/05 tu slavil i svůj první extraligový titul.
Liberecké loučení zahájí Ján Lašák už v 16:00, kdy na ochozu Home Credit areny začne 75 minut trvající autogramiáda. V Tygřím fanshopu, který bude otevřen už hodinu před začátkem podpisové akce, si fanoušci budou moci pořídit také speciální trička, puky či plakáty s Lašákovou podobiznou. 
Krátce před úvodní buly utkání pak přijde na řadu slavnostní ceremoniál na ledové ploše, kde se s výjimečným brankářem rozloučí představitelé obou klubů.

Zdroj: hcbilitygri.cz

Tématické zařazení:

 » Aktuality  

 » Sport  

 » Kraje  » Liberecký