Sezona zahájena! Hlásí ze Sport Parku Liberec - Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Sezona zahájena! Hlásí ze Sport Parku Liberec

zdroj: Veronika Svobodová

Liberec | Již po dvanácté odstartoval sportovní sezónu v Home Credit Areně a přilehlém areálu Sport Parku Liberec veletrh SPORT LIVE, na který zavítalo přes 7 000 návštěvníků se zájmem o sport a zdravý životní...

 

styl. V liberecké multifunkční hale se představilo 40 sportovních klubů a oddílů a další desítky vystavovatelů z řad provozovatelů sportovních center, pořadatelů sportovních akcí a prodejců sportovního vybavení a výživy. To vše doprovodil program složený z ukázek sportů v podání místních klubů, českého šampionátu ve fotbalšipkách nebo soutěže v pole dance. Pro veřejnost byl vstup na veletrh zdarma.
Po celý den mohli návštěvníci, především děti a jejich rodiče, vyzkoušet některý z řady sportů, kterými se jednotlivé kluby na veletrhu prezentovaly. V rukou nadšených dětí se tak ocitaly hokejky nejen klasické, ale i florbalové či nokejbalové, míče všech velikostí od golfových, přes tenisové a basketbalové až po obří míč na kinball i další méně rozšířené vybavení jako šermířské kordy, potápěčské helmy nebo knipl kluzáku. 
Dospělí návštěvníci dávali přednost prezentacím libereckých sportovních center, nejrůznějším cvičením od posilovacích po jógu nebo zavítali pro rady k osobním trenérům, fyzioterapeutům nebo výživovým poradcům ve FIT ZÓNĚ. Své první šampiony znají i dvě soutěže, které proběhly jako součást veletrhu v Home Credit Areně – Mistrovství ČR ve fotbalšipkách a SPORT LIVE POLE BATTLE. 
Během soboty měli návštěvníci příležitost nahlédnout i na všechna sportoviště v areálu Sport Parku Liberec – malé návštěvníky nejvíce bavily obrovské trampolíny v gymnastické tělocvičně, nejen hokejisty zaujalo nové Skatemill centrum a ve Svijanské aréně zahájilo novou sezónu veřejné bruslení, pro tento den také zdarma pro všechny návštěvníky.

Zdroj: Veronika Svobodová

Tématické zařazení:

 » Aktuality  

 » Sport  

 » Kraje  » Liberecký