FK Ústí nad Labem ve druhém kole hostí Armu Sokolov. Přijdou góly? - Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

FK Ústí nad Labem ve druhém kole hostí Armu Sokolov. Přijdou góly?

zdroj: FK Ústí nad Labem

Ústí nad Labem | Ve druhém kole Fortuna národní ligy hostí fotbalisté FK Ústí nad Labem soupeře ze Sokolova. Ten přijede s oblíbeným Pavlem Horváthem, který v pozici trenéra převzal právě sokolovský Baník...

 

před startem letošního ročníku.
Sokolov několik let patřil k elitním týmům druhé nejvyšší soutěže a několikrát byl na dostřel postupové pozici. Minulá sezóna se ale Západočechům vůbec nepovedla, když do posledního kola hráli o záchranu před pádem do ČFL. To přineslo i razantní změny v týmu a mimo jiné se novým trenérem stal oblíbený Pavel Horváth, který patří k legendám české nejvyšší fotbalové soutěže.
Druholigovou sezónu Sokolov odstartoval před týdnem ve Vlašimi, kde prohrál 1:2. Cíle Sokolova v sezóně? „Ve Fortuna národní lize bychom se chtěli vrátit do pozic, na které jsme zvyklí. Nechtěl bych momentálně komentovat místo, ale chceme zpět do horní poloviny tabulky. S tím je spojený cíl předvádět atraktivní fotbal tak, aby na stadion zamířilo co nejvíce fanoušků,“ řekl před sezónou ředitel sokolovského klubu Tomáš Provazník.
Ústecký fotbalový klub stále prodává permanentní vstupenky na novou sezónu. Fanoušci tak stále mají šanci zajistit si své oblíbené místo na tribuně. 
Permanentka zajistí jednoduchý vstup na všech 15 domácích utkání ve Fortuna národní lize včetně zápasů MOL Cupu. Arma pro letošek navíc oblékla permanentky do nového grafického designu. Nákupem permanentky fanda ušetří ihned až 200 Kč, vstupy na domácí utkání MOL Cupu, slevy u partnerů, setkání s hráči, speciální soutěže. Kde lze permici pořídit? Například v kavárně CAFE-IN v OC Fórum.  Zájemci se mohou rovněž zastavit a nakupovat přímo na sekretariátu Městského stadionu každý všední den mezi 8 a 14 hod.

Zdroj: FK Ústí nad Labem

Tématické zařazení:

 » Aktuality  

 » Sport  

 » Kraje  » Ústecký