Severočeši zveřejnili kandidátku - Politika - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Politika

Severočeši zveřejnili kandidátku

Foto archiv

Litoměřice | Hned tři prvenství mají na svém kontě Severočeši – Litoměřice, sdružení nezávislých kandidátů, před podzimními volbami.

 

Jako první nedávno představili svého kandidáta do Senátu – Libora Uhlíka. Jako první ze všech subjektů sestavili a nyní už i zveřejnili kandidátku pro komunálky. A jako první začali se sbíráním podpisů.  Aby mohli jako sdružení kandidovat, potřebují jich nejméně 1800. O něco méně – aspoň 1000, jich musí sehnat L. Uhlík.

Kandidátku, kterou zájemci najdou na stránkách https://severocesi-litomerice.cz/, tvoří lidé z různých oblastí života města. Pracují v kultuře, sociální oblasti, turistice, v integrovaném záchranném systému, v komunální politice, v podnikatelské sféře atd. Na zmíněných stránkách má sdružení také podpisový petiční arch.

Snahou Severočechů - Litoměřice je, aby politici naslouchali hlasu veřejnosti a aby rozumně řešili problémy obyvatel města. Sami k tomu chtějí přispět a podle jejich slov také přispívají. V minulých komunálních volbách se dvěma zástupcům - Lukasi Wünschovi a Olze Kubelkové podařilo díky hlasů voličů dostat do městského zastupitelstva. Lukas je i v radě města. (zim)

 

 

Zdroj: Metropol

Tématické zařazení:

 » Politika  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

Muž, Žena

E-mail:


(Vyplňte pouze tehdy, jestliže chcete být informování o odpovědích na váš příspěvek)

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření