Mobilní kancelář středočeské hejtmanky zavítá do Kutné Hory - Politika - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Politika

Mobilní kancelář středočeské hejtmanky zavítá do Kutné Hory

zdroj: archiv Metropolu

Středočeský kraj | Úřední den hejtmanky Středočeského kraje Jaroslavy Pokorné Jermanové v regionu se tentokrát uskuteční v Kutné Hoře. Většinu dne se zde bude věnovat místním obyvatelům a pomáhat řešit...

 

jejich problémy, stejně tak i sdílet s nimi jejich zkušenosti a radosti.
 
Středočeská hejtmanka již od června pravidelně otevírá svoji kancelář v různých koutech středních Čech. Aktuální „Hejtmančin úřední den v regionu“ se uskuteční 20. září od 10 do 16 hodin v Galerii Středočeského kraje v Barborské ulici v Kutné Hoře.
 
„Celé léto jsem trávila na několika místech našeho regionu, abych si vyslechla místní a jejich podněty, problémy a starosti. Navíc jsem se jim snažila maximálně pomoci s jejich řešením. Potvrdilo se mi, že podobné akce jsou opravdu smysluplné a potřebné. Tentokrát navštívím Kutnou Horu a její obyvatele, na které se těším,“ zve hejtmanka Středočeského kraje Jaroslava Pokorná Jermanová.
 
Hejtmanka hodlá postupně úřadovat ve všech okresech Středočeského kraje. „Chci si udělat obrázek o tom, co trápí občany z různých koutů našeho regionu. Nerada bych ale zůstala jen u toho „obrázku“. Mým cílem je předat podněty občanů krajským odborníkům, aby se jimi zabývali a řešili je. Jedině tak má celá akce mé „mobilní kanceláře smysl,“ doplnila hejtmanka a pozvala občany, aby si s ní přišli popovídat, podělit se o své starosti i radosti a prožít příjemný den. Pozvání platí nejen pro kutnohorské občany, ale i pro všechny obyvatele celého Středočeského kraje, včetně vedení měst a obcí. 

Zdroj: Pavel Lochař

Tématické zařazení:

 » Aktuality  

 » Politika  

 » Kraje  » Středočeský