Členové Rady Ústeckého kraje v METROPOLU - Politika - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Politika

Členové Rady Ústeckého kraje v METROPOLU

zdroj: Metropol

Ústí nad Labem | Vydavatelský dům METROPOL uspořádal v pátek 9. prosince setkání se členy Rady Ústeckého kraje, který povedou v období let 2016 – 2020. Na otázky redakce, týkající se především priorit na...

 

svěřených úsecích krajské samosprávy odpověděli (na snímku zprava) Martin Klika, statutární náměstek hejtmana (finance, sociální věci, bezpečnost a sociálně vyloučené lokality), hejtman Oldřich Bubeníček ( legislativa, krizové řízení, informační technologie, vnější a zahraniční vztahy), Jaroslav Komínek (doprava a silniční hospodářství), Jitka Sachetová (kultura a památková péče, zemědělství, životní prostředí a venkov), Radek Štejnar (neuvolněný člen rady), Petr Šmíd (školství, mládež a sport), Zdeněk Matouš (regionální rozvoj a cestovní ruch), Ladislav Drlý (investice a majetek) a Stanislav Rybák (zdravotnictví, strategie, příprava a realizace projektů Ústeckého kraje).
Pro pracovní zaneprázdnění chyběli náměstek hejtmana Jaroslav Foldyna a radní Radek Belej. Doslovný přepis besedy zveřejníme 16. prosince na našich webových stránkách.

Zdroj: redakce Metropolu

Tématické zařazení:

 » Aktuality  

 » Politika  

 » Kraje  » Ústecký