Prezident Miloš Zeman na návštěvě Ústeckého kraje - Politika - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Politika

Prezident Miloš Zeman na návštěvě Ústeckého kraje

zdroj: Metropol

Ústecký kraj | Na třídenní návštěvu Ústeckého kraje zavítal dnes dopoledne prezident ČR Miloš Zeman s chotí. Oba hosty přivítal hejtman Oldřich Bubeníček s manželkou Jitkou. První zastavení pana prezidenta, který...

 

přijel do Ústeckého kraje ve svém volebním období již počtvrté, tradičně patřilo setkání se zastupiteli a starosty měst a obcí regionu. Ti chtěli znát názory hlavy státu na dopravní infrastrukturu, která trápí všechny kraje napříč republikou, dostupnost a kvalita zdravotní péče včetně malých nemocnic, integrační politiku EU, budování ČOV v obcích s méně než 2 000 obyvateli či péče o památnou horu Říp, která je v soukromých rukou. Na závěr besedy se Miloš Zeman podepsal do pamětní knihy Ústeckého kraje a převzal dárek - dřevěné hodiny, dílo žáků střední školy v Litvínově – Hamru. Oldřich Bubeníček dostal od prezidenta zpracované dary lánské zahrady. Odpoledne pokračovalo návštěvou společnosti HIT OFFICE v Teplicích a poté města Krupky, kde se setkal s vedením a občany.  
Zítra zamíří Miloš Zeman s doprovodem do Mondi Štětí, navštíví město, bude besedovat s občany a druhý den pracovní návštěvy zakončí v Libochovicích. 

Zdroj: Ladislava Richterová

Tématické zařazení:

 » Aktuality  

 » Politika  

 » Kraje  » Ústecký