Paroubek by měl změnit styl svého vystupování, říká Bohuslav Sobotka - Politika - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Politika

Paroubek by měl změnit styl svého vystupování, říká Bohuslav Sobotka

Ikona

18. července 2009, 09.01 | PRAHA | Předseda ČSSD Jiří Paroubek by měl před volbami poněkud změnit styl svého vystupování, tvrdí první místopředseda sociální demokracie Bohuslav Sobotka v sobotním rozhovoru deníku Právo. Domnívá se, že změnu stylu projevu by uvítala řada sympatizantů strany.

 

"Podle mého názoru by měl hledat pozitivní témata spojená s budoucností," řekl Sobotka. Zkritizoval i jeho prohlášení v případě kauzy návštěvy Ruska a setkání s premiérem Vladimirem Putinem. Ačkoliv podle Sobotky předseda ČSSD neudělal nic špatného a postupoval správně, jeho "vyjádření mohla být klidnější".

Sobotka v rozhovoru varuje před opakováním podobných excesů, jakými se stala nominace předsedkyně Demokratické strany zelených Olgy Zubové na volitelné místo pražské kandidátky. O návrhu se totiž mnozí, včetně Sobotky dozvěděli z médií a internetu. Podobná rozhodnutí musí být podle jeho slov formulovaná po širší diskusi. Tvrdí, že si podobné nehody nemůže ČSSD dovolit. "Podobné komunikační nehody si nemůžeme dovolit, jestliže chceme vyhrát volby," varuje Sobotka.

Tématické zařazení:

 » Politika  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

Muž, Žena

E-mail:


(Vyplňte pouze tehdy, jestliže chcete být informování o odpovědích na váš příspěvek)

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření