V Brně převzali ocenění nejlepší hoteliéři - Jídlo a pití - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Jídlo a pití

V Brně převzali ocenění nejlepší hoteliéři

zdroj: archiv Metropolu

Brno | Asociace hotelů a restaurací České republiky ocenila v Brně nejlepší jednotlivce a týmy z oboru. Výroční ceny byly uděleny v 8 kategoriích, udělena byla i zvláštní cena. V letošním roce se k výročním...

 

cenám sešlo celkem 57 nominací.

Oceněni byli:

HOTELIÉR ROKU
Titul Hoteliér roku 2013 za nezávislé hotely získala Hana Rybníčková z Harmony Club Hotelu ve Špindlerově Mlýně.
Za řetězcové hotely cenu a titul Hoteliér roku 2013 získal Filip Kühnel, generální ředitel společnosti OREA HOTELS.

RESTAURATÉR ROKU
Věra Bauerová z Restaurace Pamplona Libochovice, získala titul v kategorii Restauratér roku 2013 za samostatné restaurace.
Za hotelové restaurace se držitelem titulu Restauratér roku 2013 stala Alice Stárová, z Restaurace Sezóna Hotelu Chvalská tvrz Praha.

PENZION ROKU
Titul Penzion roku 2013 získal Penzion U hrádku ve Znojmě.

Nejlepší studentské práce zaměřené na oblast cestovního ruchu.
Martina Hejdová ze Střední školy a Vyšší odborné školy cestovního ruchu v Českých Budějovicích, získala cenu za absolventskou práci.
Věra Martinková z Vysoké školy polytechnické v Jihlavě, získala cenu za bakalářskou práci.
Lucie Bradová z Vysoké školy ekonomické v Praze, získala cenu za magisterskou práci.

ŠKOLA ROKU
získala AHOL – Střední škola gastronomie, turismu a lázeňství Ostrava – Vítkovice.

MLADÝ MANAŽER ROKU
Titul Mladá manažerka roku 2013 získala Radka Řeháková, z Clarion hotelu ve Špindlerově Mlýně.

V letošním roce se AHR ČR připojila k Platformě Byznys pro společnost a společně byla udělena cena Top odpovědný hotel restaurace roku 2013 pražským Hotelům Hilton.

Asociace ocenila celoživotní práci a přínos pro oblast hotelnictví udělením Ceny JUDr. Vladimíra Štětiny panu Antonínu Izákovi, z I. B. S. Hotels Restaurants a. s. Praha.

Mimořádnou cenu za přínos českému cestovnímu ruchu
Získala za pořad Toulavá kamera Iveta Toušlová z České televize. Tento pořad významnou měrou již deset let přispívá k podpoře domácího cestovního ruchu a české gastronomie. Více informací je k dispozici včetně fotografií na www.ahrcr.cz.

Text: Václav Stárek

Tématické zařazení:

 » Aktuality  

 » Zdraví  » Jídlo a pití