Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Češi zakončili turnaj Karjala třetí výhrou

Češi zakončili turnaj Karjala třetí výhrou

13. listopadu 2023 - Tampere - Čeští hokejisté porazili na turnaji Karjala v Tampere 1:0 Švýcarsko a při premiéře trenéra Radima Rulíka ovládli akci Euro Hockey Tour bez ztráty bodu. Vítěznou branku vstřelil v přesilové hře Radan Lenc, premiérové čisté konto udržel při svém druhém startu v národním týmu brankář Dominik Pavlát.

DVOJÍ TRIUMF NA FESTIVALU V MILÁNĚ

DVOJÍ TRIUMF NA FESTIVALU V MILÁNĚ

13. listopadu 2023 - Liberecký kraj - Italské Miláno hostilo od 7. do 11. listopadu mezinárodní festival sportovních filmů „40th Milano International FICTS Fest“. Jednalo se o vyvrcholení světové série festivalů, mezi něž patří jako druhý nejstarší SPORTFILM LIBEREC.

Žeň medailí ze světových her ve Winnipegu

Žeň medailí ze světových her ve Winnipegu

10. listopadu 2023 - Ústecký kraj - Tým z Ústeckého kraje na letošních Světových policejních a hasičských hrách exceloval a odvezl si celkem 17 medailí. Tým tvořili varnsdorfští profesionální hasiči Josef Kroupa, Jan Šeps a Jan Hocko, dále Tomáš Sobecký, hasič z Ústí nad Labem, a jeho žena policistka Jarmila Sobecká Halířová. Družstvo doplnili hasiči Luděk Konvičný z Bíliny a Pavel Novák z Děčína. Svůj úspěch společně oslavili i s hejtmanem Ústeckého kraje Janem Schillerem.

422 km pro Klokánek

422 km pro klokánek

7. listopadu 2023 - Ústí nad Labem – Je jen jedno místo v Ústí nad Labem, kde v neděli odpoledne spojilo 70 rekreačních i profesionálních sportovců své síly a vytrvalost pro dobrou věc : ,,Papa Joe’s gym".

Hattrick Jakuba Vadlejcha

Hattrick Jakuba Vadlejcha

6. listopadu 2023 - Praha - Česká atletika nemění svého krále, potřetí jím je oštěpař Jakub Vadlejch. Hattrick v podobě tří výher v řadě před ním v samostatné české historii zvládli jen Barbora Špotáková, Roman Šebrle a Jan Železný. V anketě odborné veřejnosti vyhrál Vadlejch s náskokem 372 bodů před koulařem Tomášem Staňkem, halovým vicemistrem Evropy.

Na rakouském ledovci Mӧlltal se lyžuje od této neděle

Na rakouském ledovci Mӧlltal se lyžuje od této neděle

4. listopadu 2023 - Rakousko - Lyžařská sezóna začíná v neděli 5. listopadu na ledovci Mӧlltaler Gletscher. Jediné ledovcové středisko v rakouských Korutanech přivítá po dvou týdnech příprav první lyžaře. V noci na dnešek připadlo 40 cm nového přírodního sněhu!

Ocenění za úspěšnou reprezentaci

Ocenění za úspěšnou reprezentaci

2. listopadu 2023 - Plzeň - Setkání hejtmana Plzeňského kraje s reprezentanty v požárním sportu z řad profesionálních i dobrovolných hasičů hostil společenský sál SOU elektrotechnického Plzeň. Jednotlivci i týmy hasičů obdrželi ocenění za reprezentaci Plzeňského kraje na mistrovství ČR.

Špindlerův Mlýn odstartoval předprodej skipasů

Špindlerův Mlýn odstartoval předprodej skipasů

31. října 2023 - Špindlerův Mlýn - Přípravy na nadcházející zimní sezónu jsou v lyžařských střediscích v plném proudu. Skiareál Špindlerův Mlýn do ní letos investoval 300 milionů korun a lyžařům nabídne hned několik nových, technicky zasněžovaných sjezdovek. Oficiální zahájení lyžařské sezóny s doprovodným programem plánuje na 9. prosince. Již 30. října ale spustilo největší krkonošské středisko online předprodej jednodenních i vícedenních skipasů. Ceny budou opět flexibilní a budou startovat na částce 640 korun.

Na Klíši se plánuje nová tenisová hala

Na Klíši se plánuje nová tenisová hala

30. října 2023 - Ústí nad Labem - Vyhlášení veřejné zakázky na výběr zhotovitele pro stavbu tenisové haly schválili radní. Město bude žádat o dotaci na tento projekt.

SPORTFILM letos ovládl REBOUND

SPORTFILM letos ovládl REBOUND

29. října 2023 - Liberec - Slavnostní galavečer v aule Technické univerzity v Liberci opět proběhl za účasti sportovních hvězd Lukáše Krpálka, Jana Kollera, Gabriely Soukalové a dalších. Vystoupil zpěvák Marcell a baletní soubor Divadla F.X. Šaldy. Moderace se ujal již po druhé Dalibor Gondík a režie Adolf Zika.

Tereza Zimovjanová přivezla bronz

Tereza Zimovjanová přivezla bronz

23. října 2023 - Jižní Korea - Český triatlonový svět se probudil do fantastického rána. Tereza Zimovjanová (27), aktuálně jedna z nejlepších tuzemských triatlonistek, totiž získala na Světovém poháru v Jižní Koreji cenný kov!

Strana výpisu

6 ...