Sport - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Sport

Stáj Lotus v seriálu F1 bude sponzorovat CNN

Ikona

2. března 2010 - LONDÝN | Zpravodajská společnost CNN International se stala novým dlouhodobým sponzorem malajské stáje Lotus v seriálu mistrovství světa Formule 1. Informuje o tom v úterý agentura Reuters. Logo CNN bude vidět na monopostech Lotusu, kombinézách pilotů a veškerém oblečení členů týmu. Finanční podrobnosti kontraktu nebyly uvedeny.

Fotbalistou roku 2009 se stal Petr Čech

Ikona

2. března 2010 - PRAHA | Fotbalistou roku 2009 se stal na pondělním vyhlášení ve vinohradském divadle gólman Chelsea Petr Čech, který získal své celkové třetí prvenství v této anketě, když předtím triumfoval v letech 2005 a 2008. Druhý skončil útočník Milan Baroš a třetí záložník Jaroslav Plašil. Nejlepšího českého fotbalistu vyhlašují odborníci už od roku 1965.

Medveděv se zlobí, vyzval ruský olympijský výbor, aby odstoupil

Ikona

1. března 2010 - MOSKVA | Dmitrij Medveděv v pondělí vyzval činovníky, zodpovědné za výsledky ruských sportovců na zimní olympiádě ve Vancouveru, aby odstoupili. Ruského prezidenta cituje agentura Reuters. "Ti, kteří jsou zodpovědní, by měli udělat to statečné rozhodnutí a podepsat (rezignační) dopis. "Když to neumí, pomůžeme jim," pohrozil nasupený Medveděv v rozhovoru pro ruskou televizi.

ZOH 2010 - Olympijské citáty z Vancouveru

Ikona

1. března 2010 - VANCOUVER | Olympijské hry ve Vancouveru přinesly řadu nejrůznějších vyjádření sportovců, trenérů i činovníků, ty nejzajímavější vydala v pondělí agentura Reuters. "Všichni jsme hluboce šokováni a nevíme, co dělat, nevíme, zda se zúčastnit zahajovacího ceremoniálu. Nevím, jak přesně zemřel, ale mohu vám říci, že trať je skutečně velmi špatná."

ZOH 2010 - Hry XXI. Zimní olympiády ve Vancouveru byly zakončeny

Ikona

1. března 2010 - VANCOUVER | V noci na pondělí byly ve Vancouveru slavnostně zakončeny XXI. Zimní olympijské hry. V největší nafukovací hale světa BC Place, převzalo olympijskou štafetu ruské město Soči, které uspořádá sportovní svátek v roce 2014. V noci na pondělí byly ve Vancouveru slavnostně zakončeny hry XXI. zimní olympijské hry. V největší nafukovací hale světa BC Place, převzalo olympijskou štafetu ruské město Soči, které uspořádá sportovní svátek v roce 2014.

ZOH 2010: Finále hokejového turnaje vyhrála Kanada, rozhodl Sidney Crosby

Ikona

1. března 2010 - VANCOUVER | V nedělním finále hokejového turnaje olympijských her ve Vancouveru vyhráli domácí Kanaďané nad týmem USA 3:2 po prodloužení. Kanada vedla 2:0, Američané vyrovnali při power play 25 sekund před koncem a v prodloužení rozhodl Sidney Crosby. Oproti předchozímu utkání v základní skupině (5:3 pro USA) domácí Kanaďané i Američané vstoupili do finálového utkání o poznání opatrněji.

ZOH 2010: Slovenští hokejisté ztratili zápas s Finskem o bronzové medaile

Ikona

28. února 2010 - VANCOUVER | Hokejisté Finska vyhráli v nedělním utkání olympijského turnaje o bronzové medaile nad Slovenskem 5:3. Slováci vedli po dvou třetinách 3:1, ale Finsko během necelých čtyř minut ve třetí části třemi góly zápas otočilo a raduje se z medailového úspěchu. Zápas o bronz začal oboustranně opatrně a dlouho to vypadalo na defenzivní partii.

ZOH 2010 - Šárka Záhrobská nikdy nezažila takovou podporu českých fanoušků

Ikona

27. února 2010 - WHISTLER | Sjezdařka Šárka Záhrobská, která vybojovala v pátek na XXI. Zimních olympijských hrách v kanadském Vancouveru bronzovou medaili pro český tým ve slalomu, navštívila v noci na sobotu Český dům v hotelu Delta Burnaby. Pětadvacetiletá mistryně světa z roku 2007 a bronzová olympijská medailistka z Vancouveru v příjemném rozhovoru s moderátorkou Českého rozhlasu Lucií Výbornou vylíčila celý páteční závod.

ZOH 2010 - Záhrobská vybojovala ve slalomu bronz, vyhrála Němka Maria Rieschová

Ikona

26. února 2010 - VANCOUVER/WHISTLER | Šárka Záhrobská získala olympijský bronz ve slalomu, vítězkou se stala Němka Maria Rieschová, stříbro vybojovala Marlies Schildová z Rakouska. Pětadvacetiletá vicemistryně světa v této disciplíně Šárka Záhrobská neudržela sice druhé místo, které jí patřilo po první jízdě, sedmým nejrychlejším slalomem druhého kola si za mlhy a sněžení dojela zkušeně pro svou čtvrtou medaili z velké akce.

Experti čekají na jaře v Gambrinus lize velký boj o titul i záchranu, favoritem je Sparta

Ikona

26. února 2010 - ČESKÁ REPUBLIKA | Pět aspirantů na mistrovský titul a stejný počet adeptů na dvě sestupová místa, tak vyrovnaná bude podle oslovených expertů jarní část fotbalové Gambrinus ligy. Bývalý trenér národního týmu Petr Rada tuší, že se mistrem se stane pražská Sparta, internacionál Karol Dobiaš však neodepisuje ani Slavii.

Jaromír Jágr odehrál poslední zápas v české hokejové reprezentaci

Ikona

25. února 2010 - VANCOUVER | Po skončení čtvrtfinálového utkání Česká republika - Finsko na hokejovém turnaj XXI. Zimních olympijských her ve Vancouveru oznámil útočník Jaromír Jágr, že odehrál poslední utkání v dresu české reprezentace. Tým ČR byl po prohře s Finskem 0:2 z turnaje vyřazen. Krátce po utkání prohlásil Jaromír Jágr při odchodu do kabin: "Je to tak. Byl to můj poslední zápas v české reprezentaci.

Strana výpisu

... 217 ...