Zounar s Krausem už bylo 100krát nahatí! Teď se chystají na eura! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Zounar s Krausem už bylo 100krát nahatí! Teď se chystají na eura!

Praha I Už 100krát nahatí byli Martin Zounar a Martin Kraus v rámci veleúspěšného představení Dva nahatý chlapi. Za více jak rok, co se komedie od Sébastiena Thiéryho v Česku hraje, už ji viděly desítky tisíc diváků nejenom v Praze, ale po celé republice. Těmto dvěma skvělým hercům, které od sebe dělí jedna generace, zdárně sekundují kolegyně Martina Randová a Daniela Šinkorová, v alternaci s Michaelou Sejnovou Ditrichovou.

 

„Máme z toho obrovskou radost a těší nás, že se to divákům tak líbí. Vždyť v některých městech jsme hráli i třikrát i čtyřikrát, jaká po tom byla poptávka. Lidi se chtějí bavit a těší nás, že se smějí a odcházejí ze sálu vysmátí a s dobrou náladou…,“ řekl Martin Zounar, který prý mnohé díky této roli překvapil, jako skvělý komediální divadelní herec.

 

„Nás to baví, i když je to už posté. Navíc jsme si to sami vyšperkovali a pan režisér Antonín Procházka nám dává i trochu volnou ruku, abychom si některé věci vymysleli, dopilovali po svém. My na sebe totiž všichni hodně slyšíme, takže se pracuje úplně jinak a skvěle. Je to skvělá parta a já jsem moc ráda, že mě producent Jiří Turek oslovil a můžu toho být součástí,“ prozradila herečka Martina Randová, kterou diváci sice znají hlavně z Ordinace v růžové zahradě, kde tvoří právě se Zounarem nezapomenutelnou dvojici, ale také z pořadu o proměnách. Momentálně hraje i ve Studiu Dva novou hru s Ivou Pazderkovou s názvem Třetí prst na levé ruce.

 

Ovšem ve složením v jakém herci hrají Dva nahatý chlapi, zkouší zároveň ještě s novým členem týmu, hercem a dabérem Zbyškem Pantůčkem novou komedii Osm eur na hodinu, od stejného francouzského autora.

 

„Premiéra je začátkem března v pražském Divadle Palace, kde se bude hrát, ale jinak s komedií opět pojedeme po celých Čechách a Moravě. Spolupráce se všemi herci, režisérem, týmem je skvělá a opravdu vznikla skvělá parta lidí, která drží při sobě, podporují se. Je to prostě radost s takovými lidmi spolupracovat,“ chválí si producent Jiří Turek. Poznamenal, že i na letošním festivalu humoru Komedy fest v Plzni bude nová komedie Osm eur na hodinu také k vidění.

 

A o čem že nová komedie Osm eur na hodinu je?

Jacques a Laurence, bohatý buržoazní pár středního věku, zaměstnává na černo podivnou paní na úklid. Rosa je hotová nešťastnice: nejenže se nechá vykořisťovat svými „zaměstnavateli“ a stará se o svého přítele, který se od ní nechá živit, ale každý den se jí přihodí nějaký malér. Jednou ztratí telefon, podruhé si zablokuje krk, třetí den krvácí z nosu… Řízením osudu se ta smůla přenese na Jacqua s Laurence, kteří se rozhodnou udělat cokoli, aby Rosu a především sebe zachránili od podivného prokletí. Nutno zmínit, že Rosa je ve skutečnosti muž – transvestita

Zdroj: Metropol /Foto: archiv JT Promotion

Představení Dva nahatý chlapi slavilo 100. reprízu

Dva nahatý chlapi je velmi úspěšná komedie

Herci s režisérem už zkouší novou komedii Osm eur na hodinu

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření