Lucie Vondráčková má nový klip: Natočila ho s tímhle fešákem! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Lucie Vondráčková má nový klip: Natočila ho s tímhle fešákem!

4. prosince 2019, 14.00 | Praha I Lucie Vondráčková má novou písničku a také klip. Obojí natočila s finalistou 1. řady Československá Superstar Julianem Záhorovským. A jmenuje se trochu zvláště - Umřu s tebou. Co tím je myšleno, není úplně jasné. Že by snad vyznání lásky jednoho k druhému?

 

Producentsky se písně ujal Boris Carloff, který produkoval nahrávky kapele Kryštof nebo Davidu Kollerovi ze skupiny Lucie.

 

„K napsání písně Umřu s tebou mě inspiroval můj velmi oblíbený film Walk the line a příběh Johnyho Cashe a June Carterové. Oslovit Lucku byl spontánní nápad. Neměl jsem na ni kontakt a jen zkusil napsat na jeden profil na facebook,“ sdělil Julian.

 

Profil to byl správný a Lucie, ať prý moc na facebooku neodepisuje, odepsala a spolupráce mohla začít. „Její podoba s June Carter je fakt obrovská,“ dodal Julian. "Spojuje nás práce a láska k hudbě a filmům...," řekl vyhýbavě na dotaz, jak to tedy mezi ním a Lucií vlastně je, blonďatý, urostlý muzikant.

 

„S Julianen jsem natočila duet a klip. Když s tím nápadem přišel, nic moc jsem o něm nevěděla. Bylo mi na něm ale sympatické, že v době, kdy nemusel, kdy byl megapopulární, si ještě dostudoval vysokou školu. Navíc píše dobré texty a má hudební nápady, které mě baví. No a je fakt síla, jak na něj letěj holky. (smích)“ práskla Lucie.

 

Klip vznikl ve dvou verzích. Černobílá pro Youtube a barevná vertikální verze, která je k vidění pouze na instagramu Lucie a Juliana.

 

Další společné pracovní aktivity spolu dvojice neplánuje. Lucie se opět vrhla do dabingu, který ji neskutečně baví a chtěla by si ještě natočit klip na jednu píseň ze svého posledního alba Růže. Julian prý plánuje další nahrávky, ať už sám nebo s kapelou.

 

NA KLIP SE MŮŽETE PODÍVAT ZDE: https://www.youtube.com/watch?v=RpxWiOZfrJk&list=RDRpxWiOZfrJk&index=1&pbjreload=10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: Metropol / Foto: Tomáš Karlík

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

Muž, Žena

E-mail:


(Vyplňte pouze tehdy, jestliže chcete být informování o odpovědích na váš příspěvek)

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření