Casting na lásku: Nová komedie o neúspěšné herečce, která hledá chlapa pro život - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Casting na lásku: Nová komedie o neúspěšné herečce, která hledá chlapa pro život

Praha I Jak těžké je pro neúspěšnou herečku středního věku dosáhnout úspěchu a ještě poznat chlapa pro život? Co všechno musí absolvovat a proč každé její rande končí fiaskem? O tom je nová česká komedie Casting na lásku režisérky Evy Toulové, která se právě natáčí.

 

V hlavních rolích právě  filmu uvidí diváci řadu známých herců. Hlavní představitelku ztvárňuje Tereza Petrášková. Vedle ní se pak můžete těšit například na Milana Šteindlera, Václava Vydru, Igora Bareše, Jana Čenského, Martina Sittu, Lukáše Langmajera, Jana Řezníčka, Zdeňka Maryšku, Jitku Sedláčkovou, Valérii Zawadskou či slovenskou filmovou a televizní hvězdu Lukáše Latináka!

 

Film bude v komickém pojetí o tom, jak komplikované je v dnešní době najít normálního chlapa a co vše musí herečka a žena v jednom absolvovat, aby se o to alespoň pokusila. Příběh bude blízký hlavě ženskému publiku… a možná se v tom mnohé dámy poznají…,“ říká režisérka Eva Toulová. „Za mě jde o nejkrásnější natáčení. Nikdy se mi nestalo, že by šlo něco tak hladce a všechno nám vycházelo, jako tady. A jsem si jistá, že se to projeví i na výsledku,“ podotkla.

 

Komedie vzniká v Praze, jejím okolí, středních a východních Čechách. Většina natáčecího plánu je již splněna a zbývá ještě několik natáčecích dnů. Před námi jsou třeba obrazy, kdy Jan Čenský – což je poměrně raritní – bude ´řídit´ dlouhou limuzínu Lincoln, v níž pojede právě hlavní představitelka Tereza Petrášková. Chystají se i další obrazy - třeba casting na role hereček, kde nebudou chybět svlékací scény před ´úchylným´ režisérem, kterého hraje Lukáš Latinák a pár dalších situací.

 

Zatím z natočeného materiálu se ukazuje, že jde skutečně o zdravě hořkou komedii, která je ´tak trochu ze života´, a možná se v ní poznají i některé herečky či dokonce herci, ale také režiséři…,“ podotkla s úsměvem režisérka.

 

Natáčení podle štábu je pohodové a spolupráce se všemi herci je prý „jedna velká pohoda a radost“… I oni sami si atmosféru pochvalují: „Byla to bezvadná práce a na výsledek se moc těším,“ řekla Valérie Zawadská, která se po letech opět vrátila před filmovou kameru, nebo Václav Vydra, který jak říká je pro „každou špatnost“, když se u ní divák dobře pobaví…

 

Film vzniká pod producentskou společností Copperfilm s.r.o a kamerou Pavla Mědílka. Premiéru v kinech bude film Casting na lásku mít  v roce 2020.

Zdroj: Metropol / ČTK foto: Casting na lásku

Před kamerou se představí i Jitka Sedláčková a Milan Šteindler

Tereza Petrášková s kolegou Martinem Sittou

Šteindler, Petrášková a Sedláčková při natáčení filmu Casting na lásku

Nechybí ani Lukáš Langmajer

Před kameru se vrací i Valérie Zawadská spolu se Zbyňkem Maryškou

Filmový štáb včele s režisérkou Evou Toulovou

V Castingu na lásku si zahraje i Václav Vydra

Na natáčení je pohoda a dobrá nálada, čehož si herci cení nejvíce

Premiéru bude mít film v příštím roce

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření