Jan Révai tak trochu vzhůru nohama - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Jan Révai tak trochu vzhůru nohama

Praha I Charismatický a pořád sexy Jan Révai je jednou z hlavních hvězd skvělé, hořké, francouzské komedie Láska a párečky, která se v obnovené premiéře představila v Praze U hasičů. Teď funguje i jako zájezdovka. Herec měl jen jednu malou „výtku“ a maličko si ´postěžoval´ na diváky.

 

"Moc se smáli a tleskali, tím jsme byli delší, než jsme měli být,“ řekl s trochu suchým humorem - sobě vlastním Jan Révai. „Samozřejmě, že jsme rádi, že se lidí baví a tleskají. Těší nás, pokud se jim Láska a párečky líbí, je to skvělá komedie, která se hraje sama. Těšíme se na další ohlasy diváků nejen v Praze, ale i na zájezdech,“ řekl herec, který si to na jevišti užívá s kolegy Karlem Zimou, Kateřinou Janečkovou, Ernesto Čekanem a Jarmilem Škvrnou. A dokonce v jedné chvíli je na jevišti v náručí kolegy Čekana vzhrůru nohama, které má tak trochu ´do praku´

 

„Co všechno se semele, když uděláte grilovačku se svými ex.?“ No, na to se přijďte podívat, protože naši herci už to vědí,“ prozradil producent představení Martin Novák, který produkuje například i veleúspěšné představení Můžem i s mužem s Jitkou Sedláčkovou, Vandou Hybnerovou, Dášou Zázvůrkovou a Kateřinou Hrachovcovou.

 

„Láska a párečky je vážně komedie pro všechny, kdo se chtějí pobavit a zasmát. Tak přijďte a uvidíte, co jste ještě neviděli. Dokonce i Honzu Révaie vzhůru nohama,“ dodala s úsměvem herečka Kateřina Janečková. No, kdo by takovou scénu nechtěl vidět, řekněte…?

Zdroj: Metropol / foto: Jaroslav Hauer

Jan Révai v komedii Láska a párečky v náručí Ernesto Čekana

Hořká francouzská komedie Láska a párečky diváky velmi baví

Karel Zima a Kateřina Janečková na pódiu

Komedie Láska a párečky diváky velmi pobavila

Tématické zařazení:

 » Kultura