Daně, daně a jak na ně? Na premiéru nové komedie přišla Obermaierová i Saskia Burešová - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Daně, daně a jak na ně? Na premiéru nové komedie přišla Obermaierová i Saskia Burešová

Daně, daně a jak na ně?

Daně, daně a jak na ně? To není otázka pro daňové poradce, ale název nové komedie, kterou uvedlo v premiéře strašnické Divadélko Radka Brzobohatého. Jeho umělecká šéfová Hana Gregorová může být nadmíru spokojená. Nejenom, že přišla řada celebrit, ale představení se setkalo s obrovským standing ovation.

 

„To se nedá vyprávět, to se musí vidět. Dobře jsme se bavili a hodně zasmáli,“ přiznala nadšeně herečka Jaroslava Obermaierová, která na premiéru hry dorazila i se synem Jaroslavem. Přišla třeba televizní hvězda a bývalá hlasatelka Saskia Burešová, herec a dabér Jiří Hromada, nebo manželka klavíristy a přítele Karla Gotta Giovanna Roklová. Přišel i muž roku 2017 Josef Kůrka či model Robert Paulat.

 

„Skvěle jsme se bavili, opravdu senzační. Když si člověk chce odpočinout, vypnout a zasmát se, musí prostě přijít a vidět to,“ podotkla Saskia Burešová, která dorazila s manželem, televizním režisérem Petrem Obdržálkem st.

 

„Mám z toho radost. Jsem moc ráda, že se další premiéra povedla, a že se diváci a naši přátelé a kamarádi bavili. O to tady jde. My nechceme dělat nějaké veliké umění. To není naší ambicí, my chceme lidi bavit a zatím se nám to daří jak tady ve strašnickém divadle, tak i na zájezdech, kde máme totálně vyprodáno,“ podotkla režisérka představení, herečka a umělecká šéfová Hana Gregorová.

 

Mirek Šimůnek, Bára Mottlová, Vojta Efler, Martin Sochor nebo Irena Máchová diváky skvěle pobavili. A o čem že vlastně komedie je?

 

„Tom, relativně skromný profesor botaniky, kterého zajímají jenom ženy a rostliny, zjistí , že ho jeho účetní namočila do daňového podvodu. Obelstít finanční úřad není žádná hračka, zvlášť, když malý podvodník narazí na většího podvodníka… A tak se kolotoč vtipných situací začíná roztáčet…,“ naznačila Gregorová i s kolegyní, producentkou Divadélka Radka Brzobohatého Alenou Šebkovou s tím, že víc prozrazovat nechtějí… „Sami se přijďte podívat 30. listopadu nebo pak na Silvestra 31. prosince a uvidíte sami.“

Zdroj: Metropol / foto: Jaroslav Hauer

Daně, daně a jak na ně?

Daně, daně a jak na ně?

Daně, daně a jak na ně?

Jaroslava Obermaierová s Jiřím Hromadou

Hana Gregorová, Giovanna Roklová a Josef Jelínek

Nechyběla ani Saskia Burešová s manželem Petrem Obdržálkem

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření