Zpěvák Kopečný se neudržel a vrhl se na svou krásnou kolegyni! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Zpěvák Kopečný se neudržel a vrhl se na svou krásnou kolegyni!

Praha / Muzikálový herec a zpěvák Jan Kopečný se nezdá, ale občas se neudrží a chce dokazovat, že je chlap jak má být. Například při přípravě dlouho očekávaného muzikálu We Will Rock You, kde se vrhl na svou krásnou kolegyni Terezu Martínkovou.

 

Kopečňák, jak se mu v showbyznysových kurzích říká, je ale gentleman. A to, že začal zuřivě líbat svou kolegyni, bylo jen v rámci prezentace projektu a role. Jinak je zpěvák velmi slušný a nikdy by si nedovolil se na nějou ženu takto vrhnout. Tedy, pokud by si to samozřejmě ona sama zrovna nepřála...

 

Kopečný letos oslavil sice teprve třicáté narozeniny, v muzikálovém světě ale není žádným nováčkem. I proto dost dobře ví, že zkoušky se rozhodně nemají podceňovat. Někdy je ale  až moc přemotivovaný. Jako když s krásnou Terezou Martinkovou předvedli polibek střižený jako z romantického filmu.

 

Ta totiž společně se svou alternací Andreou Gabrišovou, se kterou ztvárňuje roli dívky Oz, tvoří pár s Britneym, kterého hrají zase Peter Pecha či Petr Kutheil.

 

“S Terezou jsme dlouholetí kamarádi a jelikož se vrátila po dvou letech z mateřské, tak jsem jí musel dát seznamovací pusu,” vysvětlil Kopečný, který sám ztvárňuje roli Galilea.

 

Přestože Kopečný a Martinková v muzikálu netvoří pár, o partnerku ochuzený nebude. Ve dvojici bude totiž s Scaramouche, kterou ztvární Markéta Procházková nebo Veronika Vyoralová.

 

Zda mu scénáristé připravili líbací scénu právě s jednou z těchto krásek si budeme muset počkat do slavnostní premiéry velehitu, která se uskuteční 18. dubna 2020 v pražské Tipsport Areně. V prodeji jsou již ale i lístky na představení v Ostravě či v Brně.

 

 

 

 

Zdroj: Metropol /foto: Kristýna Junková, Ticket Art Production

S Terezou Martinkovou sice Kopečný v muzikálu pár netvoří, ale jinak se jako kolegové mají velmi rádi

Jan Kopečný na zkoušce muzikálu We Will Rock You

Zkouška muzikálu We Will Rock You

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření