Co spojuje herce, žokeje a Varhana Orchestroviče Bauera a politiky? - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Co spojuje herce, žokeje a Varhana Orchestroviče Bauera a politiky?

Pardubice I Velká pardubická vždy byla prestižní záležitostí. Proto se není čemu divit, že se na její třetí kvalifikaci sešly významné osobnosti společenského a kulturního života nejen z Pardubic, ale z celé republiky. Dokonce i lidé, kteří by se hned tak nepotkali! Většinu z nich navíc spojuje ještě jedno »tajemství«...

 

 

V Dostihovém klubu se před pár dny sešli například herec Pavel Trávníček s manželkou Monikou, legendární žokej Josef Váňa, baletní mistr Vlastimil Harapes a také hudebník Varhan Orchestrovič Bauer. "Na koně jsem si vsadil, ale bohužel jsem nevyhrál," prohlásil s úsměvem muzikant.

Nechyběli ani politici, jako například místopředsedkyně Senátu Parlamentu České republiky Miluše Horská, primátor města Pardubice Martin Charvát, prezidentka LCI Hradubice a pardubická radní Ludmila Ministrová.

 

Většinu jmenovaných, ale spojuje ještě jedno - připravují nebo se jej chystají navštívit charitativní koncert Varhana Orchestroviče Bauera u příležitosti jeho padesátin a zároveň oslav třiceti let svobody, který se uskuteční 31. října v pražské Lucerně. 

 

Ten nabídne nejen skvělý hudební zážitek a exkluzivní hosty, ale má i charitativní podtext. Výtěžek půjde přes sdružení Lions Club Hradubice na podporu nevidomých a slabozrakých. "Půjde o opravdu výjimečný galakoncert s dvěma symfonickými orchestry, řadou hostí a také skvělou atmosférou. U toho prostě nesmíte chybět," dodal budoucí oslavenec a "hostitel" Varhan Orchestrovič Bauer.

 

Vstupenky jsou již v prodeji. https://www.ticketportal.cz/event/Varhan-Orchestrovic-Bauer-50?idp=1556961

Zdroj: Metropol / foto: Jaroslav Hauer

V Pardubicích nechyběli umělci, herci i zástupci města

Na koně si vsadil i expolitik Miroslav Macek

Varhan Orchestrovič Bauer si taky vsadil, ale nevyhrál

Primátor Pardubic Martin Charvát, prezidentka LCI Hradubice Ludmila Ministrová a Varhan Orchestrovič Bauer

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření