Bohuš Matuš vyrazil na dovolenou se svou láskou a vzali s sebou i manažerku. Proč? - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Bohuš Matuš vyrazil na dovolenou se svou láskou a vzali s sebou i manažerku. Proč?

Caorle I Bohuš Matuš vyrazil na dovolenou se svou láskou. A vzali s sebou i manažerku. Proč? Na zaslouženou dovolenou vyrazil Bohuš Matuš. Nejel sám, ale se svou mladou přítelkyní Lucii a s dlouholetou kamarádkou a manažerkou v jedné osobě Majkiou Schillerovou.

 

Odpočinek si,, naordinovali' po náročných pracovních měsících, kdy Bohuš má za sebou krom jiného účinkování v muzikálu Fantom opery.

 

"Jsem ráda, že můžeme mezi relaxem u moře chystat samostatný Valentýnský koncert. Ten se bude konat v polovině února příštího roku v pražském divadle Broadway. Bobouška zde poznávám coby výborného kuchaře. Rybičky a mořské plody v jeho úpravě chutnají znamenitě a moc si toho považuji. Ráda totiž vařím a většinou druhým.," říká s úsměvem manažerka Majka.

 

V italském Caorle, kde je slunce, moře, čistý vzduch i zábava se zpěvák s přítelkyní rozhodně nenudí.

 

„Chodíme na procházky, jezdíme na výlety. Jeden den jsme dokonce věnovali prohlídce Benátek. Byl jsem tam poprvé a jsou nádherné. Je to mystické místo. A jsme rádi, že tu Majka je s námi. Odpočíváme, plánujeme další věci, řešíme nové projekty, což je fajn, že trávíme čas společně a je nám moc fajn,“ svěřil se Matuš, kterého čeká po návratu celá řada povinností.

 

Kromě třeba rozhovoru pro Frekvenci 1, i pro další média, vystoupení s Evou Pilarovou v Hostinném a řada dalších projektů, včetně těch charitativních.

 

„Těším se také na 31. října, kdy se v pražské Lucerně uskuteční ojedinělá akce VARHAN ORCHESTROVIČ BAUER „50“ aneb 30 LET SVOBODY. Půjde o charitativní záležitost, neboť výtěžek bude předán pro nevidomé a slabozraké. Akci pořádá Lions Club Hradubice. A bude mi ctí na takto krásné akci vystoupit a přispět jak na dobrou věc, tak zazpívat mému kamarádovi Varhanovi k jeho životnímu jubileu“ podotkl Bohuš Matuš.

 

 

 

 

 

 

 

                                       

Zdroj: Metropol / foto: archiv B. Matuše

Bohuš a jeho Lucie jsou jako zamilované hrdličky

Manažerka majka jim nedělá křena, naopak funguje jako "mateřský" dohled

V Caorle si užívají slunce, vody a zábavy

U dobrého pivka se ladí i další pracovní plány

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření