Co dělala sexy Vondráčková na nádraží? - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Co dělala sexy Vondráčková na nádraží?

Jaroměř I Lucie Vondráčková se vrátila zpět do Česka. Po létech strávených v Kanadě je i se svými dvěma syny zpátky doma. Užívá i jak prázdnin, tak ale i pracuje. Nedávno strávila skoro celý den na nádraží. Že by snad změnila profesi?

 

Na to, že Lucie Vondráčková oslaví příští rok kulaté čtyřicátiny, vypadá stále velmi sexy a spíše než jako maminka od dvou dětí, stále dívenka na vdávání. 

 

Se zpěvákem Radimem Flenderem v železničním muzeu v Jaroměři natáčela klip k duetu a na chvíli si vyzkoušela roli výpravčí a průvodčí zároveň. V nádražácké uniformě s červenou čepicí ji to velmi seklo. 

 

„Mám novou práci a jsem teď průvodčí. Změnila jsem kariéru,“ smála se Vondráčková, která se před kamerou objeví v kostýmu výpravčí na dráze. „Ještě mě čeká letuška a ráda bych si také zahrála policistku, moc mě to baví, já mám ráda uniformy,“ prozradila zpěvačka a herečka, která se na place sešla i s hercem Jiřím Krampolem.

 

„Ta písnička už je hotová a je na obou deskách nás dvou a má dvě verze. Obě jsou zvláštní a hezké, a tak jsme si řekli, že natočíme klip, ke dvěma cédéčkům. Věřím, že se bude klip líbit,“ dodala Lucka, která má i další pracovní nabídky, ale do ničeho se nevrhá po hlavě. Chce si hlavně užít svých synů, s nimiž jezdí na výlety a jako správná máma jim věnuje všechen čas, kdy zrovna není před kamerou nebo nenatáčí ve studiu nové písničky.

 

Co stojí za velmi mladickým vzhledem této herečky a zpěvačky? Jsou to zřejmě jak geny, tak i zdravý životní styl a taky pohyb. Lucie Vondráčková je známá tím, že hodně chodí. Denně ujde i 25 kilometrů a pokud se nutně někam nemusí přepravit autem, můžete jí potkat, jak chodí po Praze pěšky... Fyzička jí nechybí a i po vizuální stránce je to pořád sexy holčina, která má energie na rozdávání. 

Zdroj: Metropol / foto: Petr Mráček

Lucie Vondráčková jako výpravčí a průvodčí zároveň a velmi jí to slušelo

S Radimem Flenderem točila klip k písničce právě na nádraží

Na place se potkala i s hercem Jiřím Krampolem

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

Muž, Žena

E-mail:


(Vyplňte pouze tehdy, jestliže chcete být informování o odpovědích na váš příspěvek)

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření