Takhle Karel Gott tráví léto u moře a tohle tam dělá. FOTO v článku! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Takhle Karel Gott tráví léto u moře a tohle tam dělá. FOTO v článku!

Praha I Karel Gott je fenomén, o tom žádná. Je to velmi pracovitý člověk, nerad jen tak sedí s rukama v klíně. Ani na dovolené nezahálí, a i když relaxuje a odpočívá, přesto pracuje. Sám to ostatně svým fanouškům ukázal na svém profilu na sociální síti.

 

Mistr, který za pár týdnů oficiálně oslaví své 80. narozeniny, si velké oslavy s přáteli a kolegy užil. V Divadle Na Jezerce měl na 200 hostů, kteří mu přišli popřát všechno nejlepší. On sám teď leží u moře, na klíně má notebook a píše.

 

"Moc vás zdravím ze Sardinie, kam jsem odjel rozjímat a vzpomínat na střípky ze svého života, abych vás mohl potěšit svou velkou autobiografickou knihou," prozradil 40. násobný Zlatý slavík, který píše autobiografii, o níž říká, že je to konečně kniha o něm s ním.

 

Zpěvák, který je neustále v pohybu, potřebuje taky odpočinek daleko od domova, kde má opravdu klid. Tam vyrazil se svou rodinou. Další část dovolené stráví na své chalupě v Doubici na Děčínsku.

 

Ještě před nedávnem stihl ve studiu Českého rozhlasu natočit jednu zajímavou věc. Se Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu vytvořil novou verzi písničky Karla Svobody Jdi za štěstím. V den 80. narozenin Karla Gotta ji jako první exkluzivně uslyší posluchači na ČRO DVOJKA.

 

 

 

 

 

Zdroj: Metropol, FB K. Gotta, archiv ČRO

Karel Gott tráví dovolenou u moře, kde pracuje na své knize

Skutečně kontroluje texty, které vypovídají o jeho životě

Nedávno natočil novou verzi písničky Jdi za štěstím

V den jeho 80. narozenin ji exkluzivně uslyší posluchači ČRO Dvojka

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření