Velký úspěch mladé zpěvačky: Ewa Farna si ji vybrala jako svou předskokanku! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Velký úspěch mladé zpěvačky: Ewa Farna si ji vybrala jako svou předskokanku!

Praha I Mladá, teprve 17letá zpěvačka Nelly slaví čím dál větší úspěchy! Zatím je známá spíše z muzikálů Kvítek mandragory, Kocour v botách nebo filmů Špunti na vodě a Strašidla. Teď se ale začíná prosazovat i jako sólová zpěvačka. Se svou kapelou nedávno jela tour s Michalem Hrůzou, a jen co si na chvilku odskočila na dovolenou, má za sebou další koncerty a Ewa Farna ji dokonce dala zajímavou nabídku.

 

 

Tentokrát se představila fanouškům Ewy Farne na její divadelní Málo se známe Tour. Právě u ná je "předskokankou" Nelly, která dokazuje, že když člověk něco chce a jde si za tím, dokáže to.

 

"Nevím, jestli umím slovy vyjádřit to, jaké to pro nás bylo nebo je, ale když jsem se dnes ráno vzbudila, říkala jsem si, jestli to nebyl zase jen jeden krásný sen? Cítím velikou vděčnost, nadšení, respekt, splnění snu. Z celého srdce děkuji, že můžu být s kapelou součástí, a že se díky tour Málo se známe, třeba víc poznáme...” vypsala své pocity Nelly na Instagramu.

 

Hned se pod fotografií sešlo několik pozitivních komentářů na její vystoupení. Přes léto se Ewa Farna bude věnovat rodičovským povinnostem, ale už teď má naplánováno, že se na podzim vrátí zpátky. Divadelní tour po českých městech bude tedy pokračovat opět společně s Nelly. Ta chce momentálně zapracovat na nových písničkách, které by chtěla představit právě na zmíněné tour. "Aktuálně ale pro své fanoušky chystám jednu novinku, kterou bych chtěla co nejdříve vydat," dodala Nelly Řehořová.

 

Zdroj: Metropol / Foto: archiv Nelly

Nelly Řehořová je mladá, krásná a velmi nadaná

Nelly začala spolupracovat s Ewou Farnou

Na pódiu je mladá zpěvačka jako doma

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

Muž, Žena

E-mail:


(Vyplňte pouze tehdy, jestliže chcete být informování o odpovědích na váš příspěvek)

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření