Duet Karla Gotta a jeho dcery se stal naprostým hitem! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Duet Karla Gotta a jeho dcery se stal naprostým hitem!

Praha I Co víc si může zpěvák přát, než aby se píseň, kterou zpívá, stala hitem. Gratulovat si tak může Karel Gott, který nedávno představil nový duet i klip Srdce nehasnou, který natočil se svou dcerou Charlotte. Skladba má už přes 3,5 milionu shlédnutí!

 

Na české poměry se tak duet stal naprostým hitem. Hrají ho rádia, lidé si ho pouští z Youtube a dokonce si jej někteří stáhli do telefonu a mají jej jako zvonění.

 

Navíc je samotný singl na 1. místě hitparád nejstahovanějších písní iTunes a Supraphonline, nejvyšší novinkou týdne Top 50 Spotify v České republice a nejvyhledávanější domácí písní na našem území dle aplikace Shazam.

 

Doslova během několika hodin se tak zrodil nový hit, který se líbí mnoha generacím  a vydavatelství Supraphon jej také zařadí hned do dvou speciálních výběrových kompilací, které vyjdou přesně měsíc před Gottovými osmdesátinami.

 

V pátek 14. 6. 2019 se mohou fanoušci těšit na 4CD: KAREL GOTT  80/ 80 – Největší hity 1962–2019 a zároveň také na exkluzivní 15CD-box: KAREL GOTT SINGLY – 300 písní z let 1962–2019.

 

Karel Gott navíc letos v červenci oslaví své životní jubileum. Bude mu 80 let.  Velkolepý koncert ale zrušil. Jubileum oslaví v rámci festivalu Benátská noc.

 

Na duet Karla Gotta a Charlotte s názvem Srdce nehasnou se můžete podívat právě zde: https://www.youtube.com/watch?v=BibNLUQG_-4

Zdroj: Metropol / foto: archiv K. Gotta a Supraphon

Z duetu se stal absolutní hit, který vidělo přes 3,5 milonu lidí na Youtube

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

Muž, Žena

E-mail:


(Vyplňte pouze tehdy, jestliže chcete být informování o odpovědích na váš příspěvek)

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření