Kate Matl čeká náročné období! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Kate Matl čeká náročné období!

Zdroj: Metropol

Praha I Dlouhonohá sexy zpěvačka Kate Matl poslední dobou jen září. Na druhou stranu má velmi nabitý diář a jen tak se nezastaví. Prozradila nám, že ji čeká náročné období. Vyráží totiž na dvou měsíční turné po Evropě s DJ Bobo!

 

 

Katka Mátlová neboli Kate Matl uměleckým jménem roky působí v hudební branži. Od roku 2013 jako hlavní zpěvačka u DJ Bobo. Na speciálním večírku Casina Victory, který proběhl před Fusion Fight night Kate prozradila, co ji čeká.

 

„Zahájila jsem dvou měsíční evropské tour s Dj Bobo, avšak se dvakrát vracím do Čech, kde zazpívám na Charitativním galavečeru Naděje Cabo Verde na Žofíně 15.5., kde bych ráda všechny srdečně pozvala. A pak také zazpívám na galavečeru eCity v pražských Holešovicích,“ prozrazuje zpěvačka Kate.

 

Tour s Dj Bobo po Evropě začíná 29. dubna a končí 10. června, za tuto dobu navštíví přes 25 hal. Těšit se můžete na hity, jako je Everybody, Freedom anebo Love is all around a mnoho dalšího.

Celý slavnostní večer si zpěvačka užívala naplno a pochutnala si na báječné večeři v restauraci Signature, která se nachází v komplexu Victory. „V restauraci Signature mne nadchla zajímavá jídla z čerstvých surovin a široký výběr vín! Několika chodové menu je prostě nezapomenutelné.  Moc doporučuji a už se těším až vyrazím na víkendový brunch,“ komentuje večeři Kate. I přes nabitý diář zpěvačka vypadala spokojeně  a byla okouzlující!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdroj: Metropol /Foto: archiv

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

Muž, Žena

E-mail:


(Vyplňte pouze tehdy, jestliže chcete být informování o odpovědích na váš příspěvek)

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření