Top Model of the Year startuje a zná už své finalistky! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Top Model of the Year startuje a zná už své finalistky!

Praha I Další roční soutěže krásy Top Model of the Year startuje. Už 26. dubna se v pražském Hotelu Bohemia v centru města uskuteční finálový večer. V tomto týdnu se v hotelu Le Palais uskutečnil casting, z něhož vyšlo 12 dívek - deset soutěžících a dvě náhradnice.

 

Castingu se zúčastnilo na 30 dívek, z nichž odborná porota složená z módních návrhářů, šperkařů, fotografů, byznysmenů a dalších osobností, vybrala celkem 12 soutěžících. Celkem 10 se jich bude přímo ucházet o titul Top Model of the Year.


Ze všech dvanácti dívek ale může veřejnost prostřednictvím facebookové stránky https://www.facebook.com/pg/Top-Model-of-the-Year-521342064714559 hlasovat o Top Model of the Year Sympatie 2019.


„Vyberte ze 12 soutěžících tu, která je pro vás nejkrásnější. Aby váš hlas byl platný, dejte nejprve like FB stránce, IG Top Model of the Year a potom rozklikněte fotku a dejte like vaší konkrétní favoritce. Vítězkou se stane ta finalistka, která obdrží nejvíce hlasů - like," říká ředitel soutěže Jiří Morštadt.

 

Vítězka, stejně jako i další mají šanci získat kontrakty pro fashion značky a společnosti, včetně řady dalších zajímavých možností, jako je zúčastnit se i zahraniční spolupráce. 

 

Zdroj: Metropol / Foto: Zlyart

Z celkem 28 dívek jich postoupilo 12, včetně 2 náhradnic

Rozhodování poroty bylo náročné

Bylo opravdu z čeho vybírat

Každá z dívek měla své číslo, postoupilo jich jen 12

Top Model of the Year má finále 26. dubna v Praze

Tématické zařazení:

 

 » Kultura  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření