Petr Nárožný slavil narozeniny! Jeho syn mu se svým partnerem veřejně popřáli - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Petr Nárožný slavil narozeniny! Jeho syn mu se svým partnerem veřejně popřáli

Praha I Jeden z našich nejoblíbenějších herců Petr Nárožný o víkendu slavil. K úctyhodným 81. narozeninám mu jeho syn Petr Nárožný ml. popřál veřejně. A nebyl v tom sám. Potvrdil tak, že spekulace o jejich údajně špatných vztazích byly jen lží a výmyslem bulváru.

 

Petr Nárožný ml., který pracuje v mediální sféře popřál svému slavnému otci k narozeninám prostřednictvím sociální sítě. Vystavil tam fotku, kde je společně s otcem a svým přítelem, s nímž už řadu let žije.

 

„Táta dnes slaví 81 narozeniny. Je sice o 42 let starší než já, ale já už jsem zase několik let o pár centimetrů vyšší… Takže alespoň v něčem jsem první. Nejlepší táta na světě…. Jsou věci, které za peníze nekoupíš…,” napsal na Facebook Nárožný mladší s tím, že mu logicky tak přál i jeho životní partner Michal. 

 

Před lety jim dokonce slavný herec v jihočeské Třeboni, kde má letní byt, koupil jejich vlastní apartmán. V lázeňském městečku také tráví hodně času, především od jara do podzimu. Herecký bard zde často jezdí na kole, navštěvuje procedůry, a pokud má jeho rodina - tedy syn s partnerem a dcera s vnoučaty čas, tráví zde příjemné chvíle.

 

Petr Nárožný ml., tak definitivně vyvrátil fámy, že s otcem nemá kvůli své odlišné orientaci dobré vztahy ani on ani jeho partner. Přitom je známé, že je to pravý opak a všichni jsou v naprosté pohodě. 

 

Zdroj: Metropol / foto: archiv - FB P. Nárožného ml.

Rodina Nárožných i s partnerem Petra ml. společně tráví hodně času

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

Muž, Žena

E-mail:


(Vyplňte pouze tehdy, jestliže chcete být informování o odpovědích na váš příspěvek)

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření