Zpěvák Niko vydává nový klip. VIDEO uvnitř článku! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Zpěvák Niko vydává nový klip. VIDEO uvnitř článku!

Praha I S vydáním nového videoklipu si sice dal načas, stálo za to si ale počkat. Fanoušci zpěváka Nika Jalauzidise budou spokojení. Klip k písní Night & Day, který natočil na zámku v Jablonné, stojí za to! 
Niko Jalauzdis v posledních měsících sice vydával jeden singl za druhým, k žádnému z nich ale nenatočil videoklip. Jak sám říká, nechtěl se unáhlit a čekal na tu pravou píseň. 

 

„Nechtěl jsem dělat klip bez nápadu a čekal jsem na ten správný text. K tomuhle mě napadl klip hned, takže jsem věděl že už je ten správný čas vydat další,” svěřil se Niko, který v posledních letech víc tvořil pro jiné umělce, v posledním roce se ale rozhodl se víc zaměřit na vlastní kariéru. A ze svého nového hudebního počinu je nadšený. 

 

„Klip se mi moc líbí, jsem rád, že se vydařil ještě mnohem líp, než jsem si představoval, celý tým udělal super práci. Takže velké nadšení a těším se, jak se bude líbit,” říká Niko.

 

Ten se s celým svým týmem, který byl kromě něj složený s kameramana Martina Janeše, osvětlovače Michaela Juráska a tanečnice Báry Smíškové, na jeden den zavřel na zámku v Jablonné, kde museli chodit doslova po špičkách. “Museli jsme hodně dávat pozor, abychom tam do něčeho omylem nevrazili, ale o to větší to byl zážitek a adrenalin. Ten zámek je nádherný,” prozradil zpěvák, který v písni Night & Day zpívá o ztracené lásce a naivním optimismu kluka, který by rád vrátil čas, ačkoliv vnitřně ví, že je již pozdě. 

 

‚Klip ten příběh krásně vykresluje. Symbolicky i náladou,” myslí si Niko, který má pro své fanoušky dobrou zprávu. Na další videa rozhodně nebudou muset čekat tak dlouho. 

 

„Teď už těch klipů plánuji víc a častěji. Hned po tomhle připravuju s kamarádkou z Peru klip k mojí už vydaný písni In Denial, pak mám připravený singl s videem z Los Angeles, kde jsem nedávno nějakou dobu byl a před létem chci vydat EP - pár písniček, které bych po produkční stránce chtěl udělat živější a veselejší. Prostě aby z nich bylo cítit léto. Písničky už mám skoro hotové, brzo se na ně vrhnu ve studiu a těším se,” uzavřel Niko, který rozhodně nezahálí. 

 

Na klip zpěváka Nika se můžete podívat ZDE: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=WKxS2kikeKc

 


Zdroj: Metropol / foto: Eliška Hauserová

Niko točil klip na zámku

Nechyběla ani tanečnice

Natáčení bylo dlouhé a náročné, ale výsledek stojí za to!

Niko má nový klip

Tématické zařazení:

 » Kultura  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

Muž, Žena

E-mail:


(Vyplňte pouze tehdy, jestliže chcete být informování o odpovědích na váš příspěvek)

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření