Jitka Asterová se šedesátky nebojí! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Jitka Asterová se šedesátky nebojí!

Praha I Herečka a moderátorka Jitka Asterová oslaví letos životní jubileum. Stále hýří energií. Na svůj věk rozhodně nevypadá, a na rozdíl od mnoha kolegyň se rozhodla svůj věk brát s nadhledem sobě vlastním.

 

„Já si myslím, že vypadám mladší, tak na 58 a ne na 59,“ říká s nadhledem Jitka Asterová, která přiznává, že má ráda život, humor, dobré jídlo i charismatické muže.

 

Za jejím bezvadným vzhledem ale nestojí žádné plastické operace, ani invazivní zásahy zejména proto, že jí jako herečce bránily ve výrazu. „Botox jsem vyzkoušela jenom jednou, ale při hraní mi chyběly právě ty mimické vrásky. Nyní dávám přednost neinvazivním metodám tady na Klinice krásy Anděl, ale hlavně kvalitní péči a kosmetice. S věkem ubírám i na make-upu,“ prozradila.

 

Ostatně ani životní styl herečky není zcela obvyklý a vyžaduje jistě pevnou vůli, kterou by jí ledaskdo mohl závidět.  „Jím třikrát denně podle metabolic balance, z jídelníčku jsem úplně vyřadila pšenici, laktózu a teď i maso. Cvičím jógu i několikrát za den, to mě teď baví hodně, a když cítím, že potřebuju tělo i hlavu trochu resetovat, tak se pustím do osvědčeného detoxu neera.“ Tento nápoj z kajenského pepře, citrusů a speciálního sirupu prý používá i Beyoncé. 

 

„Jediná věc, kterou moc nezvládám, je dodržovat pitný režim, myslím tedy vodu, ne víno,“ přiznává herečka se smíchem.„No, je mi jasné, že jsem teď objevila něco, co ještě nikdo neřekl,“ dodává sebeironicky „ale opravdu věřím, že když člověk myslí pozitivně a poslouchá svoje tělo, podepíše se to i na vzhledu.“

Zdroj: Metropol / foto: Klinika krásy Anděl

Jitka Asterová s ředitelkou kliniky Alenou Jírů

Ivana Jirešová, Jitka Asterová, Alena Jírů a Romana Pavelková

Kdo by věřil tomu, že Jitka Asterová oslaví letos šedesátku?

Tématické zařazení:

 » Kultura