Brzo 60letý zpěvák Petr Kotvald měl bouračku. FOTO uvnitř! - Kultura - REGIONÁLNÍ NOVINY

7SEVEN

Kultura

Brzo 60letý zpěvák Petr Kotvald měl bouračku. FOTO uvnitř!

Praha I Petr Kotvald oslaví letos životní jubileum. V létě bude mít svůj narozeninový koncert. Taky se ale svých kulatin nemusel dožít. V noci na dnešek měl bouračku. Naštěstí se vše obešlo bez zranění, odneslo to naštěstí jen jeho auto.

 

Kotvald, kterého proslavilo v minulosti hlavně účinkování se Standou Hložkem a Hanou Zagorovou, se vracel z vystoupení v Opavě. Odnesl to levý přední bok jeho Citroenu. Zpěvák nedá na tuto značku vozu doposutit a pravidelně svůj vozový park obměňuje. Teď čeká jeho skoro nové vozidlo pobyt v servisu. 

„Srnka z Opavy…ufff,” napsal a vysvětlil příčiny nehody zpěvák na svém profilu na sociální síti a přidal fotku vozidla, které bylo přelepeno páskou tak, aby mohl dojet domů do pražských Řeporyjí, kde žije. 

Tomu, že Petr Kotvald oslaví letos své 60. narozeniny, se nechce ani věřit. „ ůbec si to nepřipouštím, proto ani můj narozeninový koncert nebude oslavou mého věku, ale písniček, které mají narozeniny,” řekl s úsměvem na tváři.

Má stále své publikum, jezdí koncerty, vystoupení, plesy a má nyní i pár společných kšeftů se Standou Hložkem. 

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 13.0px 'Times New Roman'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 13.0px 'Times New Roman'; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 16.0px} span.s1 {font-kerning: none}

 

Zdroj: Metropol / foto: facebook P. Kotvalda

Srážku se srnkou odneslo auto naštěstí jen na levém předním boku

Petr Kotvald letos oslaví neuvěřitelné 60. narozeniny

Tématické zařazení:

 » Kultura